Tuorein sisältö

Cinemawaren peliportfolio myytiin mobiilipeliyhtiölle

03.02.2024 klo 17.00 | Luettu: 896 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Liettualainen mobiilipeliyhtiö Nordcurrent on ostanut Cinemawaren alkuperäisen pelinimikkeiden portfolion Starbreeze Entertainment -yhtiöltä. Nordcurrentin ajatus on laajentaa näillä omaa valikoimaansa, kuuluvathan kauppaan sellaiset klassikot kuin Wings, Defender of the Crown sekä S.D.I..

“Olemme pyrkineet rakentamaan tukevaa PC- ja konsolipelien liiketoimintaa PC-pelien julkaisujaostomme käynnistämisestä lähtien. Cinemawaren pelivalikoiman hankinta on tärkeä askel tällä matkalla ja se tarjoaa meille mahdollisuuden rikastaa omaa portfoliotamme hyvin tunnetuilla nimikkeillä,” kommentoi ostosta Nordcurrentin toimitusjohtaja, Victoria Trofimova.

Nordcurrent solmi kaupat viimeksi runsaat kaksi kuukautta sitten River End Games -pelistudiosta. Studiolla on väitetysti kehitteillä yksinpeli PC- ja konsolialustoille ja ostoksen syy oli silloinkin yhtiön kiinnostus lisätä suuntautuneisuuttaan PC- ja konsolipelien tuotantoon.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Anne Kukkura
< Sunsoftin omalaatuin... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.02.2024 klo 15.15

Cinemawaren pelit ovat näköjään kadonneet gog.comin kaupasta, liittyyköhän tähän vai katosivatko jo aiemmin? Onneksi omasta kirjastosta ne löytyy kun ostin ajoissa.

edit:
Onhan niiden poisto tehty jo pari viikkoa aiemmin: https://www.gog.com/forum/general/delisting_cinemaware_tit
Muokannut: LateHuominen 05.02.2024 klo 15.16 lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.02.2024 klo 15.41

Näistä on tullut vähän samanlainen heittopussi kuin vaikka Commodoresta jne. Että vielä otetaan pienet rahat seuraavalta, joka arvelee saavansa nostalgianälkäisille jotain myytyä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova