Tuorein sisältö

Nyt on häslinkiä: Ruotsin poliisi vei Starbreezen toimistolta tietokoneita ja papereita, yksi pidätetty

06.12.2018 klo 15.55 | Luettu: 2703 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gamespot kertoo, että Ruotsin poliisi on ratsannut Starbreezen (Payday 2 yms.) toimiston sekä takavarikoinut tietokoneita ja paperiaineistoa. Yksi työntekijä on pidätetty sisäpiirin kaupoista epäiltynä.

Ruotsin talouspoliisin edustajan mukaan ratsia on osa käynnissä olevaa sisäpiirin osakekaupojen tutkintaa. Starbreezen lausunnon mukaan itse pelistudiota ei epäillä, vain yksittäistä työntekijää ja Starbreeze tekee yhteistyötä poliisin kanssa.

Ratsian ei kerrota vaikuttavan studion käynnissä olevaan toiminnan uudelleenjärjestämiseen rahavaikeuksien vuoksi - firman uusin peli, eli Overkill's The Walking Dead ei ole tuottanut odotusten mukaisesti.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Klassikko-Ressan pal... Vuonna 2013 julkiste... >

Keskustelut (1 viestiä)

godgame

14.04.2019 klo 23.33 1 tykkää tästä

Hienosti meni, mutta yhtiön TWD on sen verran rumaa kuraa, ettei vilppi edes tunnu epätodennäköiseltä. Riddickit ovat erinomaista viihdettä, Escape from Butcher Bay jopa jonkinlainen merkkipaalu videopelien valaistuksessa ja varjojen piirtämisessä, mutta muutenkin upea ja ajaton mestariteos. Onneksi pelitalon parhaimmaat löivät MachineGamesin pystyyn. Heiltä tunnetuin lienee uudistettu Wolfenstein-sarja, joka kuuluu tämän päivän räiskintäpelien kärkisijoille.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova