Tuorein sisältö

Äiti luulee että katsot elokuvaa, kun pelaat Kojiman Physintia - inspiraatio tuli Metal Gear -faneista ja vakavasta sairastumisesta

12.02.2024 klo 15.00 | Luettu: 943 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Hideo Kojima on julkaissut seitsemän vuoden tauon jälkeen uuden osa HideoTube-videosarjaansa, sen voi katsoa uutisen lopusta.

Viime kuussa Kojima julkisti PlayStation-tilaisuudessa työstävänsä uutta "toiminta-vakoilupeliä", jonka työnimeksi vahvistui Physint. HideoTube-videolla mies kertoo, että yksi syy siihen, että peliä edes tehdään on Metal Gear -fanien loppumaton kysely uudesta genren pelistä. Peli on saanut inspiraatiotaamyös Kojiman vakavasta sairastumisesta vuonna 2020: lopulta vaadittiin leikkauspöydällä käyntiä ja Kojima laati jo testamenttinsakin. "Sillä hetkellä tajusin, että ihmiset kuolevat. Täytin 60 viime vuonna ja täytän 70 kymmenen vuoden päästä. Toivon, etten jää koskaan eläkkeelle."

Kojiman mukana Physint on peli ja elokuva samaan aikaan: "Jos äitisi näkee sinut pelaamassa tätä peliä, hän luulee sinun katsovan elokuvaa", Kojima kertoo, mutta silti Physint tulee hänen mukaansa olemaan pääasiallisesti peli.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Joona Sotala nappasi... Richard Wells sanoi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova