Tuorein sisältö

Huhujen mukaan Hideo Kojima kehittää Overdose-nimistä kauhupeliä

07.06.2022 klo 22.30 | Luettu: 1811 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Viimeisempien huhujen mukaan muun muassa Metal Gear -pelisarjan luonut legendaarinen pelisuunnittelija Hideo Kojima työskentelee mahdollisen Death Stranding jatko-osan lisäksi myös uuden Overdose-nimisen kauhupelin parissa.

Lukuisista pelialan vuodoista tuttu Tom Henderson kertoo Try Hard Guides -sivustolla saaneensa varhaista pelikuvaa uudesta pelistä, jossa nähdään Kojiman edellisessä Death Stranding -pelissä Mamaa näytelleen Margaret Qualleyn esittämä hahmo vaeltamassa pimeillä käytävillä taskulampun kanssa.

Hendersonin mukaan pelihahmon ulkopuolelta kuvattu kohtaus huipentuu yllättävään säikäytykseen, jonka jälkeen videolla näkyy Game Over -ruutu ja teksti "A Hideo Kojima Game... OVERDOSE". Peliä voi Hendersonin anonyymin lähteen mukaan mahdollisesti myös pelata ensimmäisen persoonan perspektiivistä, jolloin tuleva peli muistuttaisi jo hyvin vahvasti kulttimainetta nauttivaa P.T. -demoa, joka oli liittyi Kojiman ja elokuvaohjaaja Guillermo del Toron yhdessä työstämään Silent Hills -peliin.

Pelaajien harmiksi Konami päätyi perumaan Silent Hills -projektin kokonaan kun Kojiman ja pelijulkaisija ajautuivat riitoihin Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelin pitkittyneen tuotannon tiimoilta. Kojiman on kuitenkin huhuttu käyneen keskusteluja mahdollisesta Xbox-pelistä, joten kenties nyt julkisuuteen vuotanut Overdose-peli liittyy siihen.

Joka tapauksessa, jos huhut pitävät paikkansa, niin Overdose tulee olemaan vihdoinkin mahdollisuus pelaajille kokea millainen on Hideo Kojiman visio kauhupelistä. Lisäksi jos kyseessä on todella Xbox-peli, niin siitä voidaan mahdollisesti kuulla lisää, niinkin pian kuin ensi sunnuntaina, jolloin Microsoft järjestää Xbox & Bethesda Showscase -lähetyksen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Battlefield 2042:n k... Pelimaailman supervi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova