Tuorein sisältö

Tuleva taidekirja juhlistaa rakastetun Sky-seikkailupelin taidetta

18.02.2024 klo 17.00 | Luettu: 607 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


ThatGameCompany julkisti kirjan, joka juhlistaa ihastuttavan Sky: Children of the Light -seikkailupelin taidetta. Vuonna 2019 julkaistu peli täyttää kesällä viisi vuotta ja kirja julkaistaan juhlavuoden kunniaksi 22. huhtikuuta. The Art of Sky -opuksen kerrotaan olevan "erityinen visuaalinen matka", joka jakautuu yli 260 sivulle.

Taidekirjan luvataan sisältävän pelin konseptitaidetta aivan sen alkutaipaleelta, kommentteja kulissien takaa ja ennennäkemätöntä kuvitusta kovien kansien sisällä. Mukana on myös tietoa pelin varhaisista prototyypeistä, taustatarinaa sekä fanitaidetta. Painolaatuun on pyritty panostamaan erityisesti keräilijöitä ajatellen ja jokainen kirja on yksilöllisesti numeroitu. Ennakkotilaajille luvataan kolme erilaista julistetta ja kahdeksan postikorttia kirjan lisäksi.

Jokaiseen kirjaan on istutettuna siru, jonka lukemalla mobiili- ja Switch-pelaajat pääsevät käsiksi pelinsisäiseen kirjaan. Pelissä kirjan kautta voi avata erityisen välianimaation, joka esittelee pelimaailman rakentumista ja sen teknistä taidetta.

Kirjan voi tilata virallisesta verkkokaupasta 125 dollarin hintaan, mikä vastaa tämän hetken vaihtokurssilla noin 116 euroa. Postitus onnistuu ilmaiseksi suurimpaan osaan Euroopan maista, myös Suomeen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Microsoft vähentää t... Herkkua Sega-kuskeil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova