Tuorein sisältö

Ensimmäiset Xbox-pelit Switchille jo aivan pian - ja muut Nintendo Directin julkistukset

21.02.2024 klo 20.52 | Luettu: 1777 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Tänään iltapäivällä järjestetyssä Nintendo Direct -lähetyksessä esiteltiin taas tulevien pelien tarjontaa. Keskiössä olivat nimenomaisesti Nintendon kumppanien pelit, joista poimimme muutamia kiinnostavia julkaisuja.



Obsidianin Grounded ja Pentiment saapuvat Switchille ensimmäisinä Xbox-peleinä. Pentimentin julkaisu tapahtuu jo huomenna, mutta Groundedia saamme odottaa vielä 16. huhtikuuta saakka.



Super Monkey Ball Banana Rumble ilmestyy Switchille yksinoikeuspelinä 15. kesäkuuta. Edellisestä Super Monkey Ball -pelistä onkin jo vierähtänyt aikaa, ja kuluvan vuoden julkaisu tuokin sarjaan uutena jopa 16 pelaajan moninpelin.



Aspyr Media palaa Star Wars Battlefront Classic Collection -kokoelman kera. Peli koostuu kahdesta ensimmäisestä Star Wars Battlefront -pelistä ja uudelleenjulkaisu tuo mukanaan myös aivan uutta sisältöä. Peli ilmestyy Switchin lisäksi PS4-, PS5-, Xbox One- ja Series X|S -konsoleille sekä PC:lle 14. maaliskuuta.



Nintendo esitteli myös Switch Online -tilauspalvelun tarjontaa. Palveluun saapuivat tänään Killer Instinct (SNES), Battletoads in Battlemaniacs (SNES), R.C. Pro-Am (NES) sekä Snake Rattle 'n' Roll (NES). Laajemman Online-version tilaajat pääsevät pelaamaan myös Blast Corps (N64) -peliä.



Mikki saapuu taas pelimaailmaan, tällä kertaa uudelleensudittuna. Epic Mickey Rebrushed on uusioversio 2010 Wii-konsolille julkaistusta pelistä. Julkaisupäivää ei pelille vielä annettu, mutta sen voidaan odottaa ilmestyvän kuluvan vuoden aikana.



Shin Megami Tensei 5: Vengeance on uusioversio muutaman vuoden takaisesta SMT 5:stä. Peli saa kasvojenkohotuksen lisäksi uutta sisältöä ja se saapuu Switchin lisäksi nyt myös muille alustoille. Julkaisu tapahtuu PS4-, PS5-, Xbox One- ja Series X|S -konsoleille sekä PC:lle 21. kesäkuuta.



Sukelluspeli Endless Ocean Luminous on Wiille alun perin julkaistun Endless Ocean -sarjan kolmas osa, joka vie pelaajan merten syvyyksiin. Merten elämää pääsee tutkimaan Switchillä 2. toukokuuta.



South Park: Snow Day on 3D-grafiikalla varustettu moninpeli, joka vie keskelle South Parkin muksujen kahinoita. Switch-julkistus tuli tänään, mutta peli ilmestyy myös PS5- ja Xbox Series X|S -konsoleille sekä PC:lle.



Ilman tarkempaa julkaisupäivää julkistettiin myös Ender Magnolia: Bloom in the Mist. Fantasiaroolipeli on jatkoa 2021 ilmestyneelle Ender Lilies: Quietus of the Knights -pelille. Julkaisu on kuitenkin luvattu kuluvalle vuodelle.



On aina hauskaa, kun 3DS-käsikonsolipeli julkaistaan näyttävästi uudestaan: Monster Hunter Stories saapuu täysin ääninäyteltynä uusioversiona Switchille, PC:lle ja PS4:lle vuoden 2024 kesällä.

Koko Direct-lähetyksen voit katsoa alla olevasta upotuksesta.



V2.fi | Anne Kukkura
< Haienegiaa ja avaruu... Elden Ringin tulevas... >

Keskustelut (4 viestiä)

JuusoT

21.02.2024 klo 21.10 6 tykkää tästä

Xbox-pojat huomio. Hätäkokous huomenna kerhomajalla klo 18:00.
lainaa
giaofjajfbnsd

21.02.2024 klo 22.38 1 tykkää tästä

kaikki konsolit joutaa hatakokoukseen sonyn pelit o steamissa ja marioista ei kannata ees puhua enaa
lainaa
Huutista

22.02.2024 klo 06.14 2 tykkää tästä

giaofjajfbnsd kirjoitti:
kaikki konsolit joutaa hatakokoukseen sonyn pelit o steamissa ja marioista ei kannata ees puhua enaa

Niinkö? Pitääkin laittaa Steamista tulille Bloodborne, Last of Us 2 ja vaikka Spider-Man 2 kun kerta sieltä löytyy!
lainaa
tsjglwjncnajs

22.02.2024 klo 18.12

vastaan tahan viestiin vuoden paasta maksat nyt ennakkomaksua ihan niinkun moni muukin nykyaan et saa viikon ennen muita pelata huonompaa versiota
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova