Tuorein sisältö

Age of Empires on vihdoin kääntymässä taskuversioksi

25.02.2024 klo 14.00 | Luettu: 1116 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Hittipeli Age of Empires on vihdoin saapumassa taskuversiona. Kehittäjänä toimii Tencentin alla toimiva TiMi Studio Group, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Call of Duty Mobilen parissa.

Age of Empires ei ole vieläkään saanut virallista julkaisupäivää, vaikka Applen App Store ilmoittaa arvioiduksi julkaisupäiväksi 19.8.2024. Julkaisun kuitenkin odotetaan tapahtuvan tämän vuoden aikana, vaikka virallista julkaisupäivää ei vielä ole. Tällä hetkellä iOS- ja Android-käyttäjät voivat ennakkorekisteröityä pelin lataajiksi kauppapaikkojen kautta.

Ennakkorekisterissä oleville on luvassa myös palkintoja. Mitä useampi rekisteröityy käyttäjäksi, sitä enemmän palkintoja on luvassa. Tällä hetkellä sivuston mukaan rekisterissä olevia käyttäjiä on yli 500 000, mutta alle miljoona. Lisätietoja bonuksista voit lukea pelin virallisen sivuston kautta.

Taskuversio sai myös uuden trailerin, jossa esitellään lyhyesti itse pelaamista.Lähde: Polygon

V2.fi | Miia Lyyra
< Halon luojana ja Bat... Suicide Squad: Kill ... >

Keskustelut (1 viestiä)

temp

01.03.2024 klo 05.22 1 tykkää tästä

Taas uusi P2W ROK klooni. Kiinalainen versio on ollu saatavilla vuodesta 2022 keväästä asti. Saa nähdä mitä eroja kansainvälisessä versiossa on. 2 beta testausta jo ollut rajoitetuista maista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova