Tuorein sisältö

Nyt loppuu puijaaminen - merirosvopeli Sea of Thieves saa huijaukseneston

10.03.2024 klo 11.00 | Luettu: 1471 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Sea of Thieves sai helmikuussa suuren päivityksen, mutta uudistuksia on luvassa lisää. Kehittäjä Rare valmistelee ensi viikolle seuraavaa päivitystä, jossa peliin saapuvat huijauksenesto sekä mahdollisuus pelata yksinpelimuotoa ilmaiseksi.

Rare on vahvistanut ottavansa käyttöön Epicin Easy Anti-Cheat -järjestelmän torstaina 14. maaliskuuta. Lisäksi viime vuonna julkaistu Safer Seas laajenee samalla päivämäärällä maksuttomaksi yksinpelin osalta, jolloin merirosvoseikkailuun ei enää tarvita Game Pass -tilausta. Sama ominaisuus koskee myös tulevaa PlayStation 5 -julkaisua, jolloin PlayStation Plus -tilausta ei vaadita yksityisiin piraattiseikkailuihin. Peli ei toimi ilman internetyhteyttä, vaan tarvitsee edelleen pääsyn Sea of Thievesin palvelimille.

Lähde: Eurogamer


V2.fi | Anne Kukkura
< Valiant Hearts: Comi... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (1 viestiä)

fogofj

10.03.2024 klo 14.05

Peli julkaistu 2020 ja saa vasta nyt anti-cheatin? Voin vain kuvitella sitä bannattavien määrää ja mitä kuraa pelaaminen on ollut ennen tätä.

Minkä tahansa pelin nettipuoli on aika kuraa tänäpäivänä(kin) ja surullinen tosiasia on, että mikään anticheat ei paljoa auta paitsi ne mille pitää antaa pääsy koko koneelle käytännössä eikä nekään ole mitään vedenpitäviä.

Sama se kuinka mylittlepony -peli olisi kyseessä mutta sen takana on voittoa tavoitteleva yritys ja jos kaikki hakkerit bannattaisiin jokaiselta peliltä häviäisi 10-20% pelaajista mikä on aika iso lovi kukkaroon.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova