Tuorein sisältö

Phil Spencer on tosissaan: käsissä pidettävä Xbox-kokemus pitäisi saada!

25.03.2024 klo 17.33 | Luettu: 685 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Xbox-pomo Phil Spencer on jo pitkään huokaillut kannettavan Xbox-konsolin perään, eikä miehen into tunnu laantuvan. Polygon oli haastatellut miestä, joka kertoili seuraavaa:

"Otin Lenovo Legion Gon mukaan GDC-tapahtumaan. Lentokoneessa tein listaa asioista, jotka eivät siinä tunnu Xboxilta. Ei nyt ajatella laitteen valmistajaa, vaan ovatko pelini siinä, ovatko kaikki tallennustiedostoni mukana... Haluan bootata Xbox-sovellukseen koko ruudulla, mutta kompaktina. Haluan sosiaalisten yhteyksieni olevan mukana. Haluan, että se tuntuu kotikonsolini käyttöliittymältä, mutta haluan sen kannettaville laitteille."

"Mitä meidän pitäisi rakentaa, jotta saisimme uusia pelaajia? Että se sallisi ihmisten pelaavan sellaisina hetkinä, joina he eivät siihen ennen pystyneet?".

Mitä ilmeisemmin vielä on ilmassa, kehitetäänkö ohjelmistoa, joka toimisi monien valmistajien kannettavissa laitteissa, vai tehdäänkö Xboxilla aivan omaa kannettavaa pelilaitetta, mutta Spencerin puheiden perusteella ensimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi.

"Pidän siitä, että Valve, Lenovo ja Asus ovat innovoineet uudenlaisia pelilaitteita. Ja kun pelaan niillä, tuntuu, kuin pelaisin konsolilla, enkä PC:llä. Asiat, jotka ärsyttävät minua, ovat enemmänkin Windowsiin liittyviä kuin laitteisiin liittyviä... Minulla on lista asioista, jotka meidän pitäisi tehdä."




V2.fi | Manu Pärssinen
< The Last of Us -säve... Remedy kertoili kood... >

Keskustelut (1 viestiä)

gowpfnakfnjqns

26.03.2024 klo 19.45

höpisee niinkuin musk. phil alkaa kadottamaan pallon joka halla oli niin hyvin hallussa aloittaessa nyt hasaa milloin minkakin idean kanssa joka toteutuu korkeintaan puoliksi. olivat jo omia rautoja kuoppaamassa ja nyt tarvitaan kasikonsolilaite
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova