Tuorein sisältö

Pelialan irtisanomiset jatkuvat - Ubisoft pisti pihalle 45 työntekijää

02.04.2024 klo 20.00 | Luettu: 567 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Viime aikoina on uutisoitu useista pelialan yritysten irtisanomisista ja talouden tehostamisen tarpeista. Nyt joukkoon liittyy Ubisoft, joka irtisanoi viime viikon perjantaina 45 työntekijää. Irtisanomisten syynä on Ubisoftin tarve tehostaa yrityksen toimivuutta.

Ubisoftin tekemät tehostamisen toimenpiteet eivät ole sarjassaan ensimmäisiä, sillä viime vuonna yritys leikkasi mm. asiakaspalvelustaan.

Viime viikolla uutisoimme, kuinka Ubisoftin ilmaisräiskintä XDefiantin kehitys takkuaa. Alun perin julkaisun piti tapahtua maaliskuun loppuun mennessä, mutta nyt käynnistyvä testijakso määrittelee Ubisoftin mukaan julkaisupäivän uudelleen.

Insider Gamingin saamien tietojen mukaan räiskinnän viivästymisen syyt ovat työpaikkakulttuurissa ja koodin teknisissä ongelmissa. Lisäksi kehittäjistä koostunut “klubi” on vahingoittanut työkulttuuria merkittävästi. Erään projektin parissa työskentelevän mukaan kyseisen ryhmän jäsenet luulevat olevansa muita parempia ja tekevät mitä tahtovat ilman sanktioita. Työpaikkakulttuurin kerrotaan muuttuneet myrkylliseksi, mikä on johtanut esimerkiksi siihen, että osa työntekijöistä on siirtynyt projektista pois.

Lähde: Game Developer

V2.fi | Miia Lyyra
< Tekkenin taistelupas... Mainokset saapuvat v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova