Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 13-04-24: Monenmoisia peliohjaimia, Logitechin huippupelinäppis, Fairphone-kuulokkeet, Pro-Razeria konsolipelaajien korville ja pienempiä julkistuksia

13.04.2024 klo 20.00 | Luettu: 705 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PowerA tuo myyntiin langattoman peliohjaimen Nintendo Switchille. Ohjain tukee myös Lumectra-RGB-valaistusta (24 väriä, 4 valoaluetta) ja akkukestoa luvataan jopa 20 tuntia. Ohjaimen kätevä nimi on "Enhanced Wireless Controller for Nintendo Switch with Lumectra™ RGB" ja Amerikan hinta vekottimelle on 60 dollaria.


Logitech julkisti pro-pelaajille suunnatun G PRO X 60 LIGHTSPEED -näppäimistön (60%), jonka suurin uutuus on KEYCONTROL-teknologia. Sen avulla joka näppäimeen voi ohjelmoida jopa 15 toimintoa. Näppiksessä on sekä LIGHTSPEED- että Bluetooth-yhteys ja se käyttää GX Optical -kytkimiä (tactile tai linear). Pelinäppäimistö tulee myyntiin mustana ja valkoisena versiona 199 euron hintaan. Pinkkiä versiota haluavien pitää suunnata Logitechin nettikauppaan.


Fairphone julkisti langattomat Fairbuds-nappikuulokkeet. Firman tapaan näitäkin voi itse korjailla ja vaihdettavissa on seitsemän osaa. Kadonneen napin tilalle voi helposti tilata uuden ja sekä kuulokkeissa että niiden latauskotelossa on vaihdettavat akut. Napeissa on vastamelutoiminto, ympäristömelun vaimennus, IP54-luokitus ja akkukestoksi luvataan yhteensä 26 tuntia (kotelolatauksen kanssa). Materiaaleista 70% on kierrätettyä ja kaikki muoviosat ovat kierrätettyjä. Fairbudseilla on kolmen vuoden laajennettu takuu ja ne maksavat 149 euroa.


Razer kertoo, että PC:llä suositusta BlackShark V2 Pro -kuulokemikrofonista julkaistaan Playstation- ja Xbox-versiot. Ominaisuuslistalta löytyy Razer HyperClear Super Wideband Mic, TriForce Titanium 50mm Drivers, esiasetusprofiileja monille suosituille peleille, Razer HyperSpeed Wireless 2,4 Ghz, 320 grammaa painoa ja 220 euron hintalappu.


Snakebytelta saapuu kauppoihin kasa "Official Designed for Xbox" -peliohjaimia (Pro X, Base X ja RGB X). Kalleimman mallin ohjaintikuissa ja liipasimissa on hall effect -sensorit, takapainikkeet pystyy ohjelmoimaan ja peli- sekä ääniasetuksia säätämään lennossa. Ohjain toimii myös Windowsissa ja sillä on viiden vuoden takuu. Hinnat ovat 80 euroa (Pro), 35 euroa (Base) ja 40 euroa (RGB).

Muita julkistuksia viime viikoilta V2.fi:n sähköposteista:

- Motorola lanseerasi "Moto Essentials for Business" -palvelupaketin, joka tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille etuja työpuhelinten hallintaan
- OnePlus toi puhelimiinsa generatiiviseen tekoälyyn pohjautuvan AI Eraser -kuvankäsittelytyökalun. Sillä voi tekoälyn avustamana poistaa kännykkäkuvista ei-toivottuja kohteita. Huhtikuusta alkaen OnePlus 12, OnePlus 12R, OnePlus 11 ja OnePlus Open tulevat saamaan ominaisuuden maailmanlaajuisesti asteittain tapahtuvassa päivitysjakelussa
- Razer on aloittanut yhteistyön seksuaaliterveysbrändi Womanizerin kanssa ja sen tulevissa tuotteissa - mm. vibraattoreissa - käytetään Razer Sensa HD Haptics -teknologiaa.
- Motorola esittelee myös tämän vuoden tuotteitaan Pantonen vuoden värissä, eli Peach Fuzz -sävyssä. Väri saapuu motorola razr 40 ultra - ja motorola edge 40 neo -malleihin.
- Samsung kertoo, että sen Samsung Galaxy AI -tekoälyominaisuuksia voi nyt testata myös muilla Android- ja iOS-laitteilla. Try Galaxy -sovellukseen on lisätty siis uusia tekoälytoimintoja testattavaksi.V2.fi | Manu Pärssinen
< GTA 6:n traileri kuv... PlayStationilla työs... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova