Tuorein sisältö

Voita peli tai lahjakortti! Nämä olivat Hintaoppaan suosituimmat pelit huhtikuussa

14.05.2024 klo 12.00 | Luettu: 464 kertaa | Teksti: Toimitus

Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.

Hintaoppaan huhtikuun suosituimpien pelien listan kärkeen palasi muutaman kuukauden tauon jälkeen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Switch). Heti suuren suosion saavuttanut toimintaseikkailupeli julkaistiin lähes vuosi sitten, mutta se vaikuttaa herättävän pelaajien mielenkiinnon aina uudestaan. Vakaa suosio ei ole kuitenkaan heijastunut liiaksi pelin hintaan, sillä pelistä on hintaseurannan avulla voinut parhaimmillaan säästää reilusti yli puolet.

Top 5 -listan toiselle sijalle sen sijaan ampaisi täysin uudenlainen scifi-peli Stellar Blade (PS5), jonka suosio vaikuttaa hyvin ansaitulta. Eteläkorealainen uutuus vie pelaajan matkalle Naytiba-rodun valtaamalle Maa-planeetalle, jonka takaisin valtaaminen on kaukaiselta siirtokunnalta tulevan iskuryhmän tehtävä. Pelin korkea laatu ja audiovisuaaliset taidonnäytteet ovat saaneet osakseen jo runsaasti kehuja, vaikka julkaisupäivästä on ehtinyt kulua vasta runsas viikko.

Hintaoppaan suosituimmat pelit,
huhtikuu 2024
Halvin hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Kallein hinta Hintaoppaan
hintahistoriassa
Potentiaalinen säästö
hintahistorian mukaan (%)
Halvin hinta
10.5.2024
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Switch)24,95 €59,90 €58,34 %51,99 €
Stellar Blade (PS5)69,00 €69,95 €1,36 %69,00 €
Baldur's Gate III (PS5)49,99 €79,99 €37,50 %76,90 €
Fallout 76 (PS4) 5,95 €7,50 €20,67 %7,50 €
Red Dead Redemption 2 (PS4)22,03 €24,02 €9,03 %22,03 €
Listan kolmannelle ja neljännelle sijalle nousivat vanhat tutut Baldur’s Gate III (PS5) sekä Fallout 76 (PS4). Baldur’s Gate III on nähty top 5 -listalla jo useampana kuukautena eikä ihme, sillä se jatkaa suositun Dungeons & Dragons -pöytäroolipelin klassista tarinaa toveruudesta ja vallan viettelyksestä. Hintavaihteluita seuraamalla pelin hinnasta on voinut parhaimmillaan säästää lähes 40 prosenttia.

Klassikon statuksesta ei ole kaukana myöskään Fallout 76, joka on suositun Fallout-sarjan ensimmäinen moninpeli. Ongelmien täyteisen alun jälkeen Fallout 76 on kerännyt oman uskollisen fanikuntansa, joka koki suuren kasvupyrähdyksen Amazonin hittisarja Falloutin myötä. Myös tämän pelin hinnasta on voinut parhaimmillaan säästää jopa yli viidesosan hintaseurannan avulla. Kätevimmin hintojen seuraaminen onnistuu asettamalla tuotteelle hintavahti, jolloin voit säästää rahan lisäksi myös aikaa.

Viidennelle sijalle sijoittui tällä kertaa Red Dead Redemption 2 (PS4), joka on sekin tarjonnut pelaajille vahvaa tarinankerrontaa ainutlaatuisessa ympäristössä jo vuosia. Red Dead Redemption 2 vie pelaajansa takaisin villin lännen viimeisille vuosikymmenille tiiviin, mutta eripuraisen rosvojoukon matkassa. Peli sai maaliskuun lopulla yllätyspäivityksen, joka korjasi monia pelin ongelmia, ja saattaa olla myös sen jälleen kasvaneen suosion taustalla.

Hintaopas.fi lähettää kahdelle V2.fi:n lukijalle palkinnoksi yhden kärkiviisikon pelin tai digitaalisen Verkkokauppa.comin lahjakortin - siis jomman kumman per voittaja. Osallistu alla olevaan kilpailuun 2.6.2024 kello 22:00 mennessä ja olet mukana kisassa.

Mikä peli vastaa väreiltään parhaiten kevään kukkaloistoa?


Kaikki kilpailua koskevat kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa kisan järjestäjälle (V2.fi). Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien ilmoittamiseen ja tavoittamiseen.Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.

V2.fi | Toimitus
< Super Mario 64:n mys... Nokia N-Gage - opast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova