Tuorein sisältö

Vuokrahinnat nousivat liikaa Cities: Skylines II:ssa - virtuaalinen vuokraisäntä sai kenkää

12.06.2024 klo 22.00 | Luettu: 2812 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Kaupunkisimulaatio Cities: Skylines II:n Steam-sivulla julkaistiin pari päivää sitten tulevaan Economy 2.0 -päivityskokonaisuuteen liittyvä blogikirjoitus. Kirjoituksessa nostettiin esiin pelin asuntojen vuokrahinnat, jotka ovat olleet korkeita maaliskuussa julkaistun päivityksen jälkeen. Vuokrajärjestelmää on kehittäjän mukaan säädetty ja hintoja hillitään jatkossa ensisijaisesti sillä, että virtuaalinen vuokranantaja on potkaistu ulos pelistä.

Näin poistuvat korkean vuokran hälytykset ja vuokra määräytyy jatkossa kunkin talouden tulojen mukaan. Vuokran noustessa kotitalouksien kulutusta skaalataan vastaavasti pienemmäksi ja hälytys korkeasta vuokrasta aktivoituu vasta, jos varat eivät riitä senhetkiseen asumiseen. Kotitalouksien ja yhtiöiden maksama vastikkeen tyyppinen maksu myös vaikuttaa pelissä rakennusten tasoon.

Economy 2.0 -päivityksen muusta, pelin talousjärjestelmää uudistavasta sisällöstä voit lukea täältä. Päivityksen odotetaan saavan julkaisunsa lähiaikoina.

V2.fi | Anne Kukkura
< Satumainen Visions o... Korttipakkoja ja san... >

Keskustelut (2 viestiä)

ngownvksngnwnfn

13.06.2024 klo 08.29 1 tykkää tästä

tah mika simulaattori tuo on jos vuokratasoja ei pysty itse ainakaan yleistasolla vaikuttamaan jo vanhoissa simcityissa onnistui tais ol vahan suomilisaa pelin alkuperaisissa kehuissa
lainaa
destev

13.06.2024 klo 18.45 1 tykkää tästä

ngownvksngnwnfn kirjoitti:
tah mika simulaattori tuo on jos vuokratasoja ei pysty itse ainakaan yleistasolla vaikuttamaan jo vanhoissa simcityissa onnistui tais ol vahan suomilisaa pelin alkuperaisissa kehuissa

Jos haluat larpata vuokranantajaa tai taloyhtiön itsevaltiasta puheenjohtajaa, CS on väärä peli sinulle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova