Tuorein sisältö

Konsoleiden latauspalvelut muutoksen partaalla

19.06.2008 klo 12.02 | Luettu: 3904 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Sekä Wiin, PlayStation 3:n että Xbox 360:n latauspalvelut ovat murrosvaiheessa. Tilanteen osoittaa Gamasutra-sivuston kokoama latauspalveluiden tilanneraportti, josta näkyy selvää viimeaikoina tapahtunutta laskua ladattavan sisällön julkaisujen määrässä.

Kuukausittain julkaistavien Xbox Live Arcade -pelien määrä on laskenut, samoin Wiin Virtual Console -klassikoiden ja PlayStation Network -pelien julkaisutahti on ollut hidastumaan päin.



Tilannetta korjaavat kuitenkin uudet latauspalvelut. Xbox 360:llä XBLA-pelien määrää on paikattu Xbox Originals -peleillä, Wiillä paikkaajaksi tuli WiiWare-palvelu ja PlayStation Networkissa tilannetta on kohennettu PSP-pelien määrää kasvattamalla.

Tarkemman analyysin kolmen konsolin verkkokaupoista voi lukea Gamasutran sivuilta. Sivuilla on myös paljon asiaa selkeyttäviä kaavioita erilaisista taulukoista pitävien ihasteltaviksi.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Yakuza 2 säilyttää a... Uusi Driver-peli tal... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.06.2008 klo 12.22

Tähän lyhyt ohje: "Lakatkaa Lapioimasta". Sitä vanhaa krapoa voi olla työntämättä sinne palveluun, niin käy kauppa paremmin.
lainaa
stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

19.06.2008 klo 15.00

Ihme, että Arcade-pelien määrä on laskenut, sillä mielestäni melko orjallisesti MS on tuota "keskiviikon Arcadet"-mantraansa noudattanut.

En toisaalta ihmettele jos näin olisi käynyt, sillä suurin osa pikkupeleistä on melkoista kuraa ja koska näitä ei edes hehkuteta mediassa tai arvosteluissa, niin jyvät hukkuvat akanoihin.

Kyllähän MS:llä on hyvää yritystä saada latauspuolta paremmin toimimaan juuri Originalsien ja Penny Arcade-tyylisten pelien kautta.

Ja onhan latauspalveluissa toki muutakin sisältöä kuin pelit. Käsittääkseni Guitar Hero DLC:t ja suosituimpien räiskintöjen karttapaketit käyvät ihan hyvin kaupaksi puhumattakaan vuokraelokuvista (ei Suomessa).

Muiden konsoleiden tilanteesta en osaa kommentoida, kun en kyseisiä kapineita omista.
lainaa
The_Analyst

19.06.2008 klo 18.20

Ainoa jossa on selvää laskua on Wii. Ei tuo PS3:n osalta kovinkaan laskevalta näytä. Live Arcade taas mene ihan päinvastaiseen suuntaan, 2007 1. puolisko 27 peliä ja 2008 1. puolisko 34 peliä, eli selvää nousua. Niinhän niitä kuuluu verrata, vastaavaan vuodenaikaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova