Tuorein sisältö

Need for Speed siirtyy juonipohjaiseksi kaahailuksi

19.06.2008 klo 15.02 | Luettu: 7938 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Need for Speed -pelisarjan seuraava osa Need for Speed: Undercover tulee poikkeamaan Electronic Artsin pääjohtaja John Riccitiellon mukaan radikaalisti sarjan aiemmista kaahailuista. Peliin on lisätty tiivistempoinen juoni ja Riccitiello ehtikin verratta uutta peliä jo The Transporter -toimintaelokuvaan.

Aiempien pelien avoimessa maailmassa toimivasta juonesta poiketen uutuuteen on tulossa selkeä tehtävärakenne, jonka mukana juoni kulkee jatkuvasti eteenpäin. B-leffojen henkeen toimintaa täyteen sullottu Undercover tullaan julkaisemaan näillä näkymin ensi vuonna.

Lähde: Joystiq

V2.fi | Matti Lintula
< Final Fantasy rikkoo... Perverssit Spore-hah... >

Keskustelut (8 viestiä)

Gamehero

Rekisteröitynyt 29.05.2008

19.06.2008 klo 16.51

Samaa se kuitenkin on kuin kaikki muutkin Need For Speedit.
lainaa
Alpine

Rekisteröitynyt 10.05.2008

19.06.2008 klo 17.22

Itseä alkoi kiinnostamaan tuo, että siirtyy enemmän juonipohjaiseksi. NFS MW oli siitä hyvä, että siinä oli jonkinmoinen tarina ja tyssäs siihen, että koko peli oli vain: "suorita haasteet ja haasta pomo". Toivotaan tästä sentään hyvää peliä.
lainaa
Miizou

Rekisteröitynyt 30.07.2007

20.06.2008 klo 03.03

Jos juoni jatkaa samalla surkuhupaisuuden linjalla kuin Most Wantedin välivideot, niin eipä ole väliksi.

Paitsi, jos ne palkkaavat Jason Stathamin ääninäyttelijäksi päähahmolle, niin kuulostaisi heti paremmalta. =D
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

20.06.2008 klo 14.44

Omasta mielestäni tämä kuulostaa enemmänkin taaksepäin menemiseltä kehityksessä kuin hyvältä idealta. Koska joku teistä on viimeksi pelannut hyvää juonivetoista autopeliä? Driver 1:n joskus muinoin?

Pääseeköhän autosta ulos pelissä? Jos pääsee tulee heti GTA mieleen ja sen lyömiseksi vaaditaankin jo vähän kovempia paukkuja. Itse kannatan vapaata ajelua jos autopelistä on kyse.
lainaa
Goldi

21.06.2008 klo 00.21

Kummiskin jokin eeppinen tekosyy aivan hullulle kaahailulle. Autopeleihin ei saisi laittaa mitään "kunnollista" juonta, ellei siihen ole panostettu kovalla otteella.
lainaa
Karri

21.06.2008 klo 13.30

kunhan nyt ei tulis inflaatiota gta-kopioista. Rahatilanne ei oikein kestä sellaista pommitusta
lainaa
babar

23.06.2008 klo 11.17

miksei need for speed voi palata niihin vanhoihin hyviin aikoihin jolloin ei ollut mistään juonesta hajuakaan mutta sai painella ferrarilla kolmeasataa poliiseja pakoon erillaisilla ja mielenkiintoisilla radoilla. viimeinen tyylinäyte tästä oli NFS Hot Pursuit 2

Undergroundit menettelivät mutta olivat jotenkin ankeita ympäristöltään ja jäin kaipaamaan poliiseja. kyllä sitä tuunaamista jaksoi nuo kaksi osaa, mutta sen jälkeen se on alkanut maistumaan puulta. siinä vaiheessa olisi jo hälytyskellojen pitänyt soida.

Most Wanted ja Carbon tuntuivat jo rahastukselta ja ProStreettiä en ole edes vaivautunut ostamaan. Surullista nähdä hyvä pelisarja läpikotaisin pilatulta.
lainaa
Slick

20.07.2008 klo 02.07

En pistäisi pahitteeksi jos autosta pääsisikin ulos leputtelemaan kaasujalkaa baarin penkille ja hankkia hieman suhteita kovempiin kuljettajiin.

Pitää mennä eteenpäin ja lisätä jotain uutta, jotta mielenkiinto pysyy. Most Wanted oli erinomainen, mutta Carbon oli pelkkä kopio siitä. Pro Street taas on sieltä ja syvältä. Vaikka en ole sitä pelannutkaan, niin ei huvita ajella jossain moottoriradalla, kun niitä voi ajaa vaikka GTllä.

Kuka jaksaisi ajaa pelkästään ratoja toisesta toiseen. Juonta pitää olla, ettei ajaminen ala maistua puulta.

Toivottavasti Cross tekee paluun. Viittaisikohan Undercover "undercover coppiin"? Eli vähän niin kuin Hurjapäät-leffassa soluttauduttaisiin katukuskien joukkoon kyttänä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova