Tuorein sisältö

80-luvun Power Pad herätettiin henkiin

23.06.2008 klo 19.01 | Luettu: 4008 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Bandain vuonna 1986 julkaisema 8-bittiselle Nintendolle kehitetty Power Pad -ohjain on nyt herätetty kuolleista. Uuden Wii-version kehittäjänä on myös alkuperäisen matto-ohjaimen oikeudet omistava Namco Bandai, joka tarvitsi erikoista ohjainta tulevaan Active Life: Outdoor Challengeen, joka tunnetaan myös nimellä Family Trainer. Matot ovat teknisesti ja käytettävyydeltään varsin lähellä toisiaan.

MTV Multiplayerin haastattelema Active Life -tuottaja Yusuke Sasaki kertoo yhtiön harkinneen ensin jopa vanhan maton ulkoasun käyttöä uudessa ohjaimessaan, mutta helppokäyttöisyyden tavoittelu johti ulkoasun uudelleensuunnitteluun. Uusi matto sisältää aiempaa enemmän painikkeita ja tukee paremmin yhdellä matolla tapahtuvaa moninpeliä.

Julkaisija oli haluton kommentoimaan matto-ohjaimelle kehitettävien pelien lukumäärää tai sitä, ovatko Virtual Consolesta ladattavat urheilupelit mahdollisesti yhteensopivia Power Padin kanssa. Wiin Active Life: Outdoor Challenge ja matto-ohjain julkaistaan syyskuussa.

V2.fi | Matti Lintula
< Forza 3 mahtuu sitte... Huhuissa futuristine... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mr_Palikka

Rekisteröitynyt 18.04.2007

23.06.2008 klo 19.36

http://www.gametrailers.com/player/34014.html 4:52-5:52 Vaikuttaa melko... mahtavalta...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova