Tuorein sisältö

Infinite Linen ohjaajalla pornopelihistoria

24.06.2008 klo 11.01 | Luettu: 3570 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Platinum Gamesin tulevalla Infinite Line -roolipelillä on mielenkiintoisen historian omaava ohjaaja. Tieteisseikkailun ohjaa tokiolaisen Nude Maker -studion päämies Hifumi Kouno. Eroottisista, aikuisille suunnatuista peleistään tuttu studio on nyt loikannut valtavirran puolelle auttaessaan Platinum Gamesia.

Kouno kertoo Gamasutralle antamassaan haastattelussa, ettei loikkaus ollut oikeastaan loikkaus ensinkään. Kounon mukaan aikuispelien ja valtavirtapelien kehitys on hyvin samantapaista, ainoastaan aihepiiri on erilainen. Kouno kertoo tahtovansa koittaa venyttää omaa luovuuttaan erilaisissa projekteissa, eikä sitoutua ainoastaan yhden genren mieheksi.

"Tapahtumien kirjoittamisessa on tärkeää ymmärtää ihmisten käytöstä. Sinun täytyy vedota ihmisten tunteisiin ja motivaatioon perustasolla. Seksuaaliset tarpeet ja motiivit ovat ehdottomasti ydinosa ihmisen käytöstä ja yksi perustarpeista", Kouno pohtii. "Luulen, että ihmiset tietysti sekoittavat usein seksin ja rakkauden peleissä. Suoraviivainen peleissä esitetty seksi ei mielestäni kuvaa rakkautta", Kouno jatkaa.

Infinite Line julkaistaan DS:lle ensi vuoden puolella.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Todista MGS-faniutes... Grand Theft Auto IV ... >

Keskustelut (2 viestiä)

SnakeDrone

Rekisteröitynyt 07.10.2007

24.06.2008 klo 12.00

erittäin wanha ;D
lainaa
Kultakettu

Rekisteröitynyt 10.06.2008

24.06.2008 klo 17.24

Japsit on sairaita. Lukemattomat ääninäyttelijätkin on vuoronperään äänittämässä normaaleja sarjoja ja hentaita.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova