Tuorein sisältö

EA tuo markkinoille urheilupeliohjaimia

25.06.2008 klo 15.01 | Luettu: 4949 kertaa | Teksti: Matti Lintula


EA Sportsin vastaava tuottaja David McCarthy on paljastanut aikeet, joiden mukaan yhtiö aikoo tuoda markkinoille urheilupeleihin sopivia lisäohjaimia. McCarthy ei vielä paljastanut tarkemmin, millaisia ohjaimia ja mihin peleihin, mutta lisätietoa mies lupasi tippuvan aivan muutaman lähikuukauden aikana.

Ilmeisesti uudet ohjaimet liittyvät urheilupelien Wii-versioihin, joissa Wiimote-ohjainta käytetään tavallisuudesta poikkeavalla tavalla. McCarthy kertoo yhtiön olevan kuitenkin varovainen lisälaitteiden suhteen ja tuovan markkinoille ainoastaan sellaisia lisäohjaimia, jotka todella rikastuttavat pelikokemusta.

Lähde: Next Generation

V2.fi | Matti Lintula
< Marraskuussa alkaa z... Sim Citylle tiedossa... >

Keskustelut (6 viestiä)

hotwheels

Rekisteröitynyt 11.08.2007

25.06.2008 klo 15.14

Kukkaruukut lentää tuollaisella mailalla vain. En kyllä ostaisi vaikka miten toisi kokemusta, jos haluan kokemusta meen itse jäälle, muuten pysyn sisällä normiohjaimella pelaten.
Guitar Heroako tuolla onkin tarkoitus pelata?

P.S Aijaa... Sry Hämäs mua toi liian haidoksi tehty ohjain :D
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

25.06.2008 klo 15.36

hotwheels kirjoitti:
Kukkaruukut lentää tuollaisella mailalla vain. En kyllä ostaisi vaikka miten toisi kokemusta, jos haluan kokemusta meen itse jäälle, muuten pysyn sisällä normiohjaimella pelaten. Guitar Heroako tuolla onkin tarkoitus pelata?


Veikkaan, että kyseessä on toisen uutistoimittajamme kuvankäsittelyluomus-visio aiheesta :)
lainaa
ElämääIlmanElämyksiä

25.06.2008 klo 15.42

No samaa sanon minäkin niille jotka sitä Guitar Heroa jumaloi, että vaikka miten toisi kokemusta, niin jos haluan kokemusta ostan tonnin kitaran ja rämpytän sitä sormet veressä. Sama juttu FPS-pelaajille että jos kokemus kiinnostaa niin vapaa-ehtoisena Irakiin sotimaan, koska jos kokemusta haluan niin lähden sotimaan oikeilla aseilla.
Kuvahan on muokattu huumori mielessä... Tämän jutun olisi luullut kaikkien tajuavan koska uutisessa sanotaan: "McCarthy ei vielä paljastanut tarkemmin, millaisia ohjaimia ja mihin peleihin".
Apuva kun hajottaa...
lainaa
Ezdaroth

25.06.2008 klo 19.05

ElämääIlmanElämyksiä: Ymmärrän jos lisälaitteet ei inspiroi, mutta FPS-pelaajat sotimaan? Samantienhän voisi heittää vesilintua kaikilla videopeleillä ja mennä pongin sijasta pelaamaan tennistä. Taitaa tuo sotiminenkin olla vähän terveellisempääkin kaikille, jos se hoidetaan videopeleissä.

Itse en ole Guitar Heron ystävä, mutta en usko että ihmiset sillä opettelevat kitaraa soittamaan, jos oppia haluaa niin siinä vaiheessa hankitaan se kitara (jonka ei ainakaan siinä vaiheessa pitäisi tonnia maksaa).
lainaa
Sparrow

Rekisteröitynyt 10.04.2007

25.06.2008 klo 20.25

Ehkä EA tuo markkinoille jalkapallon, johon kytkeä WiiMoten.
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

25.06.2008 klo 22.16

Ezdaroth kirjoitti:
ElämääIlmanElämyksiä: Ymmärrän jos lisälaitteet ei inspiroi, mutta FPS-pelaajat sotimaan? Samantienhän voisi heittää vesilintua kaikilla videopeleillä ja mennä pongin sijasta pelaamaan tennistä. Taitaa tuo sotiminenkin olla vähän terveellisempääkin kaikille, jos se hoidetaan videopeleissä.



Jotenkin tulkitsin ElämääIlmanElämyksiä:n viestin jossain määrin sarkastisena?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova