Tuorein sisältö

Perjantain uutispläjäys

15.06.2007 klo 22.57 | Luettu: 1909 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Koska on ollut kesäkuuksi erinomaisen vilkas peliuutisviikko, kerätään tähän vielä muutamia, jotka jäivät vähemmälle huomiolle:

GamesAreFunin mukaan Nintendo Wiin Project H.A.M.M.E.R. on peruttu ja sitä työstänyt ryhmä siirretty tekemään kevyempiä pelejä. Harmi, sillä peli oli ilmeisesti jo aika pitkällä ja olisi ollut ronski lisä Wiin valikoimaan.

Pelaajalehden mukaan amerikkalainen Electronics Boutique on ostamassa tai jo ostanut Free Record Shop -levykaupat ja näin siitä tulisi Suomen suurin pelikauppaketju.

Newsweekin arvostetun N'Gai Croalin mukaan Beautiful Katamari on sittenkin tulossa vain Xbox 360:lle, vaikka alkujaan sitä luvattiin kaikille uusille konsoleille.

Samalla linjalla liikkuu Xboxic, joka on tiirannut TakeTwon talousraporttia sillä silmällä, että on havainnut GTA IV:n ladattavan lisäsisällön tulevankin pelkästään Xbox 360:lle. Saapa nähdä kuinka lopulta käy.

GamePro huhuilee sitkeästi yhä, että tärinällä varustettu SIXAXIS olisi tekeillä. Heidän tietojensa mukaan kaksi Sonya lähellä olevaa itsenäistä lähdettä on varmistanut asian.

Ja lopuksi, tällä viikolla Sony avasi oman virallisen bloginsa, joka on vielä astetta virallisempi kuin TreeSpeech. Playstation.blogissa bloggaavat SCEA:n työntekijät johtoportaasta lähtien ja se löytyy osoitteesta blog.us.playstation.com

V2.fi | Manu Pärssinen
< Wiin Soul Calibur es... Quake Warsin julkine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova