Tuorein sisältö

Uusia Fallout 3 -kuvia ja faktoja

08.07.2008 klo 18.30 | Luettu: 10896 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Xbox360fanboy raportoi Bethesdan järjestämästä kyselysessiosta, jossa paljastui muutamia uusia faktoja Fallout 3 -pelistä, kuvien kera.

- armorit ovat kahdessa osassa, pää ja vartelo
- inventaarion koko perustuu esineiden painoon
- lapsia ja juonen kannalta oleellisia hahmoja ei pysty tappamaan
- pelissä on valintoihin perustuva hyvä/paha -karmajärjestelmä
- tiettyyn ryhmään kohdistuneet rikokset ovat kaikkien ryhmän jäsenten tiedossa - koko pelimaailmassa
- NPC-hahmot liikkuvat verkoston mukaan eivätkä pisteestä toiseen kuten Oblivionissa ja Morrowindissä
- kuten Oblivionissa, pelissä on taitolista ja ne määrittelevät taisteluissa pärjäämisen
- hahmojen kasvoja voi muokata, vartaloita ei
- pelaaja voi kyyristyjä ja hiipiä
- kaikki ei-ihmiset eivät ole välttämättä vihollisia, vaan niiden kanssa voi keskustella tai niitä voi jopa palkata


V2.fi | Manu Pärssinen
< Formulafanit, heittä... Mega Man 9 tallentui... >

Keskustelut (15 viestiä)

Muka

08.07.2008 klo 18.46

Hyvältä vaikuttaa. Bethesda on oikea ryhmä vääntämään tämän kauan odotetun jatko-osan.
lainaa
jonny_boy

Rekisteröitynyt 24.02.2008

08.07.2008 klo 18.56

Bethesda on myös oikea ryhmä sössimään tämän. Oblivion oli yksi suurimmista pettymyksistä, joita olen pelien kohdalla kokenut.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

08.07.2008 klo 19.16

Oblivion oli kunnianhimoinen saavutus joka ei vedonnut HC pelaajiin, mutta menestyi kaupallisesti todella hyvin. Oblivionissa puitteet olivat periaatteessa kunnossa, mutta omalta kohdaltani tylsännäköinen ja itseääntoistava maailma, surkea lvlup järjestelmä, liian vähän erikoistaitoja (perk:ksi kutsutaan Falloutissa) joilla hahmoa olisi pystynyt kustomoimaan enemmän sekä tylsäksi käyvä taistelujärjestelmä pilasivat minulta Oblivionin.

Fallout 3 on sentään SPECIAL järjestelmällä toteutettu, joka on mielestäni parhaita lvlup järjestelmiä mitä peleissä on nähty (samalla viivalla D&D järjestelmän kanssa esim. NWN pelit), joten sentään sen suhteen asiat ovat kunnossa.

En ole mikään Fallout sarjan himofani, mutta kakkosta on tullut jonkin verran tahkottua ja tunnelma on kyllä pelissä kohdallaan. Maailma on hyvin toteutettu ja uskottavan oloinen. Tämä em. seikka nimenomaan epäilyttää Fallout 3:ssa. Onnistuuko Bethesda siirtämään saman fiiliksen vielä Fallout 3:n mitä ykkösessä ja kakkosessa oli, ettei pelistä tule FallOblivion? Itse kyllä tykkään, että kuvakulma on vaihtunut isometrisestä nykyaikaisempaan eikä se peliä tule pilaamaan, mutta fiilis... miten sille käy? Ja onko tekemistä riittävästi kun maailmakaan ei ole lähellekkään Fallout sarjan muiden pelien tasolla?

lvlup = hahmonkehitys
lainaa
kakkerlak

Rekisteröitynyt 11.04.2007

08.07.2008 klo 20.02

Ostan Plegelle... Niin, olikos tälle vielä julkaisupäivää?
lainaa
Daedalus

Rekisteröitynyt 08.04.2007

08.07.2008 klo 20.24

Oblivion with guns. :( Lineaarisissa questeissa on luultavasti valinnan varaa sen verran että a) teen questin b) jätän väliin. Varsinkin kun Bethesda myöntää virheitään yhtä avoimesti kuin jenkkien hallitus niin miten ne voisivat edes korjatakaan niitä?

Lainaus:

In fact, at times it feels exactly like Oblivion in terms of mission structure and the way you navigate the world.

http://forums.n4g.com/m_178578/mpage_1/key_/tm.htm#178578

Lainaus:

IGN AU: What did you learn from making Oblivion? What didn't work?
Pete Hines: There's no giant 'we can't ever do that again' stuff.

http://au.xbox360.ign.com/articles/886/886320p1.html
lainaa
-A-

09.07.2008 klo 00.22

Vaikka aikasemmat falloutit oli loistavia yläviistosta kuvattuna, niin en usko kyllä kuvakulman kaikkea muuttavan huonoksi.
Mutta silti...
Pelottaa itseäkin miettiä, miten paljon tässä on Oblivionin meininkiä with guns, vaikka tossa nyt ihan hyviä pointteja olikin mainittuna (kuten karma, joka omasta mielestäni oli yks tärkee pointti aikasemmissa fallouteissa)
Varautunut olen kyllä edelleen.
lainaa
vikke

09.07.2008 klo 01.00

Pahasti pelkään että kolmonen tulee floppaamaan ja lujaa, ainakin Fallout -veteraanien piirissä. Oblivion with Guns. Toisaalta sitä on vähän vaikea tehdä uudelleen täydellistä peliä (bugeja lukuunottamatta) tai sille yhtähyvää tai parempaa jatko-osaa. Mielestäni Besheda pilasi heti pelin siirtymällä pois lintuperspektiivistä. Haluaako muka uusi pelisukupolvi pelkästään sitä samaa pullamössö olantakaa kuvattua action-arcadea? Entä mikä tämä oikein on että mm. intelligence ei vaikuta dialogiin. Huhhuh. Lisäksi pelkään pahoin että peli tullaan pilaamaan liialla helppoudella. (Tästä trendistä Nnirvi kirjoittelikin puolisen vuotta sitten)

Päivä jolloin Black Isle sulki ovensa on tietokoneroolipeleille sama asia kuin Gary Gygaxin kuolema oli Dungeons & Dragonssille.

R.I.P. Fallout
lainaa
zooManiac

Rekisteröitynyt 28.12.2007

09.07.2008 klo 01.09

duster_ kirjoitti:

Että sellaista.

btw miten SPECIAL on, kuvailisitko lyhyesti, samanlainen kuin DND3 joka oli NWN:ssä käytössä? itse en oikein näe yhtäläisyyksiä.

ps. ihme pelle äpärä.

Eipä se Duster tainnut kyllä sanoakaan että niissä jotain yhtäläisyyksiä oli, ei ainakaan niin kuin sen itse tekstistä päätellen ymmärsit.
Jos haukkumasi herra on "ihme pelle äpärä", tai kuten annat ymmärtää, mielestäsi jonkinlainen idiootti, niin taidat kyllä olla kaikkea samaa - ja vielä vähän enemmänkin. Ja siihen vielä päälle, ainakin reilusti oudompi heppu.
Voisikohan ne asiat ehkä sanoa vähän siistimmin? Vaikka ilman sitä kun joku taas katsoo että, ahaa, taas "sarjan himofanit" sekoilee?
lainaa
Jumala

09.07.2008 klo 03.01

alkaa kyllästyttää tämmöne vitun lapsipelleily. -.- Aikuisia saa tappaa mielin määrin, mutta lapsia ei? Mitä helvettiä? 'bout jokaisen pelin mukaan, missä pystyy tappamaan ihmisiä, lapset ovat siis arvokkaampia kuin muut? hohhoijakkaa, itse ainakin halusin päästä hakkaamaan pikkutyttöjä, mutta nyt joudun tyytymään vanhoihin miehenpuolikkaisiin
lainaa
killerv

09.07.2008 klo 05.11

Jumala kirjoitti:
alkaa kyllästyttää tämmöne vitun lapsipelleily. -.- Aikuisia saa tappaa mielin määrin, mutta lapsia ei? Mitä helvettiä? 'bout jokaisen pelin mukaan, missä pystyy tappamaan ihmisiä, lapset ovat siis arvokkaampia kuin muut? hohhoijakkaa, itse ainakin halusin päästä hakkaamaan pikkutyttöjä, mutta nyt joudun tyytymään vanhoihin miehenpuolikkaisiin
niinpä kumpa tulis peli jossa sais hakata lapsia niin tulis ainakin joku vetämään sinutkin lokaan.. tappaminen on ok peleissä.. mutta kunhan ei ota sitä vakavasti niinkuin sinä... käys kattoon psykologia
lainaa
Ark

09.07.2008 klo 10.22

- armorit ovat kahdessa osassa, pää ja vartelo....
Vartelo... nice.
lainaa
Abbath

Rekisteröitynyt 02.06.2008

09.07.2008 klo 10.42

Täytyy kyllä sanoa, ettei vielä vakuuta. Oikeastaan vähän pelottaa mitä tuosta tulee, ei ilmeisesti kannatakaan odottaa liikaa aikaisempien Falloutien tapaista peliä, vaan juurikin Oblivion with guns Fallout-tunnelmissa.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

09.07.2008 klo 11.59

duster_ kirjoitti:
Niin eli meinasit rulesettiä, niinkö? SPECIAL ei ole tuossa ollenkaan samassa muodossa kuin aiemmissa fallouteissa... *angst* *angst* *whine* *whine* *bark* *bark* *wuff* *wuff*

Hohhoijjaa en jaksa enää vaivautua. Näyttää kuitenkin osuneen arkaan paikkaan. Unohtunut ottaa päivän pillerit?

btw. et yhtään omaperäisempää nickiä jaksanut sitten keksiä?
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

09.07.2008 klo 15.34

duster_ kirjoitti:
Aww, menikö liian hankalaksi? Koita pärjätä :///:(((:

Näin...

Itse olen ainakin tyytyväinen, että pelejä yritetään kehittää eikä jumiutua 90 luvulle. Falloutit ovat vieläkin hyviä pelejä (auttamattoman vanhentuneita tosin), mutta mitä järkeä tehdä kolmas Fallout joka on identtinen Ykkösen ja Kakkosen kanssa. Ilmeisesti Fallout -uskovaiset haluavat vain grafiikkapäivityksen ja se riittää?

En väitä, että Bethesdan tekemänä Fallout 3:sta tulee taatusti hyvä, mutta ainakin he uskaltavat uudistaa sarjaa "himofanien" itkuista ja kiukutteluista huolimatta. Jää nähtäväksi onnistuvatko he siinä. Tuskin Fallout -uskovaisten mielestä ainakaan, koska he ovat jo pelin tyrmänneet täysin.

Peliä on silti turha teilata vain sen takia, että lvlup järjestelmä (kyllä oli ihan pakko) ei miellytä tai kuvakulma ei satu olemaan isometrinen.
lainaa
Cartman

28.07.2008 klo 20.51

Vaikka Fallout 3 tuli syyskuussa AMERIKASSA se voi meinata että se tulee pari kuukautta myöhemmin Suomeen joten päivämäärää jolloin se tulee voi vain arvailla
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova