Tuorein sisältö

Formulafanit, heittäkää huolenne, Codemasters hoitaa homman

08.07.2008 klo 16.30 | Luettu: 5420 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kun Formula ykkösten lisenssi siirtyi Codemastersin haltuun, monia arvelutti, miten arcadehenkisistä autopeleistään (DIRT, GRID) tunnettu firma selviää F1-pelistä. Moni lajiin vihkiytynyt on viimeisen päälle pilkunviilaaja, jolle joka ainoa asetus pitää olla säädettävissä, eikä puolivillainen sunnuntaiajelu kelpaa.

Codemastersin keskustelufoorumilta löytyy helpotusta näihin huoliin. GRID-pelin tuottaja viestittää seuraavasti:

"En ole lukenut kaikkia viestijänne, mutta ymmärrän yskän ja jotta ette panikoisi liikaa... GRID ja DiRT on suunnattu arcadeyleisölle ja toimivat siinä oikein hyvin. F1:ssä on eri vaatimukset ja sitä kohdellaan täysin erilailla tiimissämme, mihin kuuluu täydelliset simulaatio-asetukset, fysiikat, säännöt, rajoitukset ja niin edelleen. Arcadeihmisiäkin palvellaan. Kuinka jako tehdään on vielä epäselvää, mutta jako tehdään."

V2.fi | Manu Pärssinen
< Linger in Shadows -t... Uusia Fallout 3 -kuv... >

Keskustelut (3 viestiä)

Skuumahheri

08.07.2008 klo 16.35

Todella hyviä uutisia, nyt voi taas pitkästä aikaa nukkua yönsä kunnolla eikä tarvitse hätkähtää hereille painajaisesta!
lainaa
ersski

08.07.2008 klo 17.22

Toivottavasti tämä on helposti modattavissa. Olisi hienoa jos esim gridin radat ja autot saisi portattua tähän peliin jonkin moditiimin toimesta.
lainaa
RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.07.2008 klo 11.39

Hyvältä kuulostaa. Toitovasti CM:llä vedetään sitten koko projekti läpi samalla asenteella, eikä tämä jäisi vain puheiden tasolle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova