Tuorein sisältö

Bionic Commandon ruotsalaissäveltäjä rakastaa kahdeksaa bittiä

21.07.2008 klo 13.01 | Luettu: 3881 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Ruotsalaisen Grin-studion kehittämä Bionic Commando Rearmed on viimeisellä testikierroksellaan ennen pian tapahtuvaa PC:n PlayStation 3:n ja Xbox 360:n julkaisuaan. Studion työntekijät ovat kenties vähemmän yllättävästi ilmoittaneet rakastaneensa alkuperäistä 8-bittisen NES:n Bionic Commandoa jo vuosien ajan. Säveltäjä Simon Viklundille rakkaus kahdeksaan bittiin ja Capcomin peleihin on kuitenkin pelkkää bionista kommandoa syvempi.

Viklund tunnustaa rakkauttaan kaikille Capcomin kultakauden peleille DuckTalesista Mega Maniin ja Gun.Smokeen. "Olen pelannut näitä pelejä ja Bionic Commandoa paljon, joten tunnen niiden musiikit ulkoa", Viklund hehkuttaa. Mies perustaakin uuden Bionic Commandon musiikit vahvasti vanhoille melodioille, nostaen ainoastaan musiikin yleistä laatua nykyajalle sopivammaksi.

Säveltämiseen Viklund on käyttänyt Buzz-nimistä ilmaisohjelmaa, joka on moderni vastine entisaikojen Sound Tracker -tyylisille musiikkiohjelmille. Bionic Commando Rearmedissa on musiikin lisäksi muitakin viitteitä 80-luvun peliklassikoihin. Pelin päähenkilön tehtävänä on pelastaa Super Joe, joka oli alkuperäisen Commando-pelin sankari. Viklund paljastaa tehneensä peliin myös uudelleen sovitetun version Rob Hubbardin legendaarisesta Commando-teemasta, joten vanhat peliparrat tutisevat taatusti vielä tässä kuussa kun Bionic Commando Rearmed julkaistaan eri alustojen latauspalveluissa.

Lähde: Siliconera

V2.fi | Matti Lintula
< Alienit eivät olleet... NASCAR 09 rikkoo tal... >

Keskustelut (2 viestiä)

meikäläinen

21.07.2008 klo 13.03

rearmed näyttää kyllä tosi hyvältä, en malta oottaa :D
lainaa
BioniskKommand

21.07.2008 klo 13.54

Ostin ReArmedin soundtrackin. En kadu. 9.99 dollaria on pilkkahinta. Peliä odotellessa...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova