Tuorein sisältö

Supernallen pelihalli on pelaajan pyhättö

25.07.2008 klo 14.01 | Luettu: 9055 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Kolmen tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista, Big Bear -vuoren rinteillä sijaitsee kylä nimeltään Big Bear Lake. Mikä tekee paikasta pelaajalle ainutlaatuisen pyhiinvaelluskohteen on tietenkin Super Bear Arcade -pelihalli. Vuodesta 1959 asti toiminut pelisali vannoo kabinettipelien kultakauden nimeen, josta kielii myös historiallisesti arvokas pelivalikoima.

Salista löytyy flippereitä Addam's Familystä jättimäiseen Hercules-pöytään sekä erilaisia analogisia pelejä ilmakiekosta jalkapallopöytään ja kädenlukijasta pallonheittoon.



Itse elektronisten pelien valikoima on valtava. Kuuden pelaajan järkälemäisiä X-Men-kabinetteja löytyy paikasta kaksin kappalein ja pienemmille seurueille tarjolla on neljän pelaajan Simpsons- ja Turtles-pelit. Klassikoiden listalta löytyvät mm. Paperboy, Super Sprint, Donkey Kong, Mario Bros., Off Road, Tron ja Super Contra. Pelejä on kaikkiaan valtava määrä tarjolla.

Joistakin peleistä saa myös kuponkeja, joilla voi lunastaa itselleen palkintoja. Palkinnot näyttävät kirpputoreilta haalituilta, mutta herättävät silti varmasti hymyn voittajien huulille. Voittajille tarjotaan mm. kynätelineitä, radio-ohjattavia autoja, uppokeitin ja Mr. Coffee -kahviautomaatti.



Paikan kruunaa vielä aito ja toimiva Discs of Tron -kabinetti, johon tutustumiskäyntinsä päätteeksi I-Mockeryn -RoG- aikoi muuttaa vuokralle asumaan.

Katso komea viisisivuinen kuvakooste Super Bear Arcaden tarjonnasta I-Mockeryn sivuilta.

Lähde: Destructoid

V2.fi | Matti Lintula
< Splinter Cell vasta ... Seuraava Unreal Engi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

25.07.2008 klo 14.06

Pieksee Puuhamaan, vaikka sielläkin on kohtalaisen messevä valikoima. Ennen kaikkea todellisten klassikkojen edustus on mieltä lämmittävää.
lainaa
HumbleJohn

Rekisteröitynyt 29.01.2008

25.07.2008 klo 14.20

Juu, Puuhamaassa tuli kaverin kanssa pelattua (Melkein jopa läpikin) Super ghouls and goblinssia. Pirun vaikea se on. Muuten, Voisiko toimitus Laittaa Seuraavaan Reggie uutiseen sen Hypnoottisen reggie Kuvan 07 lokakuulta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova