Tuorein sisältö

Counter-Strike saattaa matkata Xbox Live Arcadeen

29.07.2008 klo 16.01 | Luettu: 2309 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Official Xbox Magazinelle antamassaan haastattelussa Valven markkinointipäällikkö Doug Lombardi paljasti yhtiön pohtineen vanhojen peliensä tuomista Xbox Live Arcadeen. Valven ensimmäinen askel XBLA-pelien maailmaan on tuleva Portal: Still Alive, joka on suunnattu ihmisille, jotka tahtovat purra pientä aivopähkinää, mutta eivät halua sen rinnalla maksaa Orange Box -kokoelman Half-Life 2: Episode 2:sta tai Team Fortress 2:sta.

Lombardi kertoo yhtiön tahtovan etsiä uusia jakelukanavia peleilleen ja olemaan tarkka pitämään peliensä hinnat ajankohtaisella tasolla. Vaikka tällä hetkellä lukkoonlyötyjä suunnitelmia ei olekaan olemassa, Valve on kiinnostunut XBLA:n mahdollisuuksista. Vanhoissa peleissä ei ole kuitenkaan Valvella vielä kauheasti valinnanvaraa, joten Counter-Strike ja ensimmäinen Half-Life nousevat ensimmäisenä mahdollisten XBLA-pelien listalle.

Tällä hetkellä yhtiössä kehitellään kuitenkin pelejä Xbox 360:lle ja PC:lle, Wiin ja PS3:n jäädessä sivummalle tulevaisuuden suunnitelmissa.

Lähde: CVG

V2.fi | Matti Lintula
< Geometry Wars 2 saat... Pelien pöljimmät alu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova