Tuorein sisältö

Vivendin studiot tutisevat Activisionin alaisuudessa

29.07.2008 klo 18.01 | Luettu: 3696 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Vivendin ja Activisionin yhdistyessä uudeksi Activision Blizzardiksi on uuden isännän aika katsastaa omaisuuttaan. Isännän roolissa nähdään Activision ja punteissaan tutisevaa omaisuutta esittävät nyt mm. Sierra Online, Vivendi Games Mobile, Massive Entertainment ja Swordfish Studios. Kyseisten studioiden kohtalo on tippua Activisionin perustoimintojen ulkopuolelle pääasiassa satunnaispelaajille suunnattujen tuotteidensa vuoksi.

Jos vaikka yllä mainitut studiot joutuvatkin myyntiin, on myös muille Vivendin studioille odotettavissa muutoksia. Ainakin Radical Entertainment ja High Moon Studios tulevat kokemaan jonkin asteisia uudelleenjärjestelyjä.

"Neljä viidestä pitämästämme pelioikeudesta tulevat olemaan täysin hallussamme ja parantamaan vahvaa brändiportfoliotamme entisestään. Olemme innoissamme tunnettujen ja menestyneiden brändien kuten Crash Bandicootin, Ice Agen ja Spyron lisäämisestä, jotka vahvistavat johtoasemaamme elokuviin perustuvien ja koko perheen viihdepelien saralla", Activision Publishingin toimitusjohtaja Mike Griffith riemuitsee.

Yhdistyminen tuottaa varmasti harmaita hiuksia studioissa, joiden brändejä Activision ei aio hyödyntää omassa tallissaan. Näiden studioiden osalta Griffith ilmoittaa Activisionin harkitsevan vaihtoehtojaan, joihin varmasti kuuluvat sellaiset optiot kuten irtisanomiset, julkaisusopimusten irtisanomiset ja myynnit muiden julkaisijoiden hoiviin.

Lähde: Total Video Games

V2.fi | Matti Lintula
< Brothers in Arms myö... EA: 'Olisi pitänyt p... >

Keskustelut (4 viestiä)

Acer

29.07.2008 klo 18.43

Crash Bandicoot, Ice Age ja Spyro.. just joo
ja noilla sitten Activision Blizzard vissii takoo miljoonia ja heittää sata kertaa paremmat pelit roskikseen
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

29.07.2008 klo 19.36

Crash Bandicootin ja Spyron -brändit on aika tehokkaasti tuhottu. Vieläkö nuo muka myy?
lainaa
kaktuz

Rekisteröitynyt 27.05.2007

29.07.2008 klo 20.55

crash bandicoot ja spyro on kyllä raiskattu semmoiseksi kuraksi että huhhuh
lainaa
Konsolimies

29.07.2008 klo 23.28

Massive Entertainmentin voisi ostaa jokin julkaisija, joka antaisi heille kunnolla rahaa ja aikaa saada uusi World in Conflict valmiiksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova