Tuorein sisältö

Uusiutuva Two Worlds lupaa karkkia silmille

28.08.2008 klo 20.00 | Luettu: 5236 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Vuosi sitten PC:lle ja Xbox 360:lle julkaistu Two Worlds on saamassa jatkoa Two Worlds: The Temptationin muodossa. Temptation lupaa lisää tutkittavia alueita, parannettua taistelumekanismia, purjehdusta, kehittyneempäää tekoälyä ja ammattimaisempaa käsikirjoitusta ja ääninäyttelyä. Two Worldsia on usein verrattu Elder Scrolls: Oblivioniin avoimen maailman ja fantasiatyylin vuoksi.

The Temptation näyttää uusissa ruutukuvissa varsin kauniilta ja pelin odotetaan iskeytyvän roolipelaajien sydämiin tämän vuoden marraskuussa. Alkuperäisen Two Worldsin odotetaan yhä kääntyvän myös PlayStation 3:lle, joten ennen vuoden loppua molempien tehokonsolien omistajat sekä PC-pelaajat saattavat kaikki päästä seikkailemaan kahden maailman maisemiin, kertoo pelisivusto Rock, Paper, Shotgun.

V2.fi | Matti Lintula
< The Wiz on uusi avoi... Heavy Rain muodostum... >

Keskustelut (4 viestiä)

killerV

28.08.2008 klo 20.52

ei oo hyvä peli menee hakkaan ekan kaupunkin ja upcradee sielt aseet ja sitten ekaan isoon cityyn ja upcradaa vartijoiden miekan ittelle ja sitten japani paikkaan sma juttu sitten sulla on semmoinen uber miekka joka tappaa kaikki
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.08.2008 klo 20.53

Syytä olla parempi kuin alkuperäinen versio. Harvemmin olen höhöttänyt yhtä makeasti kuin Two Worldsin demon ensimmäisessä taistelussa. Kaameaa.
lainaa
Xolair

Rekisteröitynyt 23.06.2008

29.08.2008 klo 08.08

Tuli itsekin koiteltua Tuuu Wöörldin demoa ja heikkoa menoa kyllä oli. Grafiikat olivat syvältä ja peli pätki silti vaikkeivat tainneet edes medium-tasolla asetukset olla. Puhumattakaan muusta sisällöstä... PC-demo siis joskus kauan aikaa sitten.

Ellei arvostelut kruunaa tätä ''lisäriä'' joksikin messiaspeliksi, niin muuten en koske siihen kepilläkään.
lainaa
JOR

29.08.2008 klo 10.14

Two Worlds oli saamarin ruma, mutta ei se noissa ropeissa kauheasti haittaa. Paljon ärsyttävämpi ominaisuus oli ehkä kaikkien aikojen huonoin ääninäyttely. Aivan järkyttävä.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova