Tuorein sisältö

Fantasia ja todellisuus kohtaavat puhelimen avulla

26.09.2008 klo 17.03 | Luettu: 4015 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Parallel Kingdom avaa Android- ja iPhone-käyttäjille vaihtoehtoisen todellisuuden, jossa pystytellään linnoja sekä muita rakennuksia ja seikkaillaan fantasiahenkisessä ympäristössä. Peli on yhdistetty puhelimen navigointijärjestelmään, jolloin oikeassa maailmassa liikkuminen heijastuu fantasiamaailman liikkeeksi. Tässä pelissä jalkalihakset tulevat saamaan harjoitusta kun sotaretkelle ei päästäkään enää hiiren nappia painamalla, vaan marssimalla fyysisesti vihollisen alueelle.



Parallel Kingdomissa päästään perustamaan omaa kuningaskuntaa ja taistelemaan kaupungin kaduilla muita pelaajia vastaan. Peliä kehittävä PerBlue-studio kutsuu tuotostaan MMTRG:ksi, eli Mobile Multiplayer Trans-reality Gameksi. Toimintaa selventäviä ruutukaappauksia löytyy pelin kotisivulta. Julkaisuajankohtaa mielenkiintoiselle roolistrategialle ei ole vielä paljastettu.

V2.fi | Matti Lintula
< Autopeli Fuel täyttä... Arabimaat saavat oma... >

Keskustelut (3 viestiä)

Belew

26.09.2008 klo 17.31

Juu, hupi loppuu siihen kun joku kaveri kävelee bussin alle tuijotellessaan tuota kännykkäruudusta :D
lainaa
KuroShiro

Rekisteröitynyt 26.09.2008

26.09.2008 klo 23.51

Oikein hyvältä idealta vaikuttaa, mutta kyllä porsaanreikiä löytää moni asiaa kokeileva. Jos nyt esimerkiksi pelialue otettaisiin huomioon. Jos alue olisi ihan kaikki alueet mitä puhelimen GPS-paikannin saa selville, niin kuinka monella on pokkaa lähteä reissaamaan ympäri Suomea valloittelemaan alueita?
lainaa
Link

Rekisteröitynyt 22.09.2008

29.09.2008 klo 13.39

Nii'in, taitaapi maaseudun makkaroilla jäädä hupi vähän harvemmaksi, kun kovin monella sielä ei tuollaisia härveleitä ole.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova