Tuorein sisältö

Arabimaat saavat oman massiivimoninpelinsä

26.09.2008 klo 19.02 | Luettu: 3602 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Mikäli World of Warcraft kyllästyttää, eikä Age of Conankaan tarjonnut tarpeeksi uutta ja ihmeellistä kokemusta, kannattaa suunnata katseet Dubaihin, jossa pelijulkaisija Game Power 7 on tuomassa markkinoille ilmeisesti ensimmäistä arabiankielistä massiivimoninpeliä, Rappelz: Hope of Nationsia.

Julkaisijan leivissä oleva Fadi Mujahid kertoo pelien pelaamisen olevan arkipäivää Lähi-idän nettikahviloissa. Vain harva pelaaja on kuitenkaan edes kuullut massiivimoninpeleistä, joissa aikaansa voi viettää mitä erilaisemmissa rinnakkaistodellisuuksissa. Mujahid uskoo tuntemattomasta länsimaisesta MMO:sta lokalisoidun pelin menestyvän hyvin julkaisualueillaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Arabiaa opiskeleville suomalaisille Rappelz saattaa tarjota mielenkiintoisen keinon keskustella paikallisten kanssa ja opetella kieltä neutraalissa ympäristössä.

V2.fi | Matti Lintula
< Fantasia ja todellis... Konsolipeli parantaa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Villapuuro

Rekisteröitynyt 02.06.2007

27.09.2008 klo 08.03

"Vain harva pelaaja on kuitenkaan edes kuullut massiivimoninpeleistä"
Meijän wowkillas on kaks aitoa arabia. Raideissa tosin aika ikävää, kun tulee vähän välii "brb g2g pray". Ihan jees sakkia muuten, mutta niiden uskonto ei oikein sovi mmo-maailmaan. Olin kyl yllättynyt miten hekin osaavat englantia suht koht jotenkuten ymmärrettävästi.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

27.09.2008 klo 20.15

Ootko varma että olivat arabeja eivätkä vaa muslimeja? Ite kyl eläny vähä siinä uskossa et hurskaide arabien ei kehtais katella jotai isoryntäisiä naitelffejä rautabikineissä. Tosin kukapa väittäis että ne olis kaikki hurskaita. Stereotypiat jyllää.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova