Tuorein sisältö

Sherlock Holmesin paluusta demo

13.10.2008 klo 22.03 | Luettu: 4095 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Frogwares on uudistamassa Sherlock Holmes: The Awakened -seikkailupeliään. Uudesta etsiväpelistä on nyt julkaistu lähes 600 megatavun kokoinen demo, joka on ladattavissa mm. GamersHellistä.



Pelistä uutisoinut Rock, Paper, Shotgun ei erityisemmin pidä The Awakenedin tyylistä tai surkeasta ääninäyttelystä, mutta nyt jokainen voi muodostaa oman ja taatusti oikean mielipiteensä demon perusteella.

Mikäli demo osoittautuu mielenkiintoiseksi, voi uudistetun pelin täysversion ostaa Frogwaresin verkkokaupasta 20 euron hintaan.

V2.fi | Matti Lintula
< Kaikki PSP-pelit jat... PlayStation-pomo ant... >

Keskustelut (4 viestiä)

TheStar

Moderaattori

Rekisteröitynyt 13.04.2007

13.10.2008 klo 22.12

Itseäni nämä pelit kiinnostaisivat, mutta en tiedä mikä niissä on vikana kun päätä alkaa särkemään ja alkaa oksettamaan kahden minuutin pelaamisen jälkeen. :\
lainaa
Koala

Rekisteröitynyt 21.06.2008

14.10.2008 klo 08.46

Peli vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Voisi harkitakkin jos löytyisi vaan jostain System Requirementsit.
Noista äänistä tulee kieltämättä mieleen joku vuoden 2002 muropaketin Action Man peli.
lainaa
Mazena

Rekisteröitynyt 29.10.2007

14.10.2008 klo 09.27

Pelasin tämän alkuperäisen version läpi silloin kun se ilmestyi. Ihan positiivinen yllätys oli (: Harvinaisen jännittävä ollakseen Sherlock Holmes -peli.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

14.10.2008 klo 09.38

TheStar kirjoitti:
Itseäni nämä pelit kiinnostaisivat, mutta en tiedä mikä niissä on vikana kun päätä alkaa särkemään ja alkaa oksettamaan kahden minuutin pelaamisen jälkeen. :\

Tämä varmaan ainoa peli ikinä mikä on aiheuttanu minulle fyysistä pahoinvointia. Ja mitä olen pelin foorumeilta lukenut en ole ainoa. Ilmeisesti pelin FOV on jotain muuta kuin mihin pelaajat ovat tottuneet, erityisesti widescreen monitoreilla, ja tämä aiheuttaa pahoinvointia.

Peli olisi kyllä voinut olla ihan kelpo seikkailu FPS kulmasta, mutta pelintekijät ovat jostain käsittämättömästä syystä jättäneet hiiren y-akselin invert mahdollisuuden pelistä pois joten myös tämä "ominaisuus", pahoinvoinnin lisäksi hankaloitti pelaamista niin paljon, että jäi peli pelaamatta. Eikä näitä ongelmia koskaan korjattu niin hyllyyn jäi peli pölyttymään ja rahat menivät hukkaan.

Onkohan uudistettuun versioon vihdoinkin jo lisätty hiiren invert mahdollisuus :D

Ilmeisesti on myös turha toivo odottaa, että tekijät olisivat antaneet ilmaiseksi tämän "remastered" osuuden niille jotka pelin ovat jo ostaneet, kuten The Witcherin tekijät antoivat Enhanched Editionin The Witcheristä patchina niille jotka aiemman version olivat jo pelistä ostaneet.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova