Tuorein sisältö

Helvetin moottoritie ja lisää piraatteja Liveen

14.10.2008 klo 15.01 | Luettu: 3501 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Xbox Live Arcade alkaa toden teolla hukkumaan piraatteihin ja ninjoihin. Tällä viikolla ensin mainitut saavat vahvistuksia kun Age of Booty lennähtää keskiviikkona Xbox Live Arcaden valikoimiin. Certain Affinityn kehittämässä strategiapelissä päästään perinteisiin piraattitoimiin rantakyliä ryöstämään ja vihollislaivoja upottamaan. Kaikkiaan 25 moninpelikarttaa tarjoavat taatusti askartelua vielä yksinpelin jälkeenkin. Moninpeliä on ollut kehittämässä Halo 2:n ja Halo 3:n verkkopeleistä vastannut Max Hoberman.



Xbox Liveen on lisätty myös Brothers in Arms: Hell's Highwayn demo. Pitkälti yli gigatavun kokoinen demo tarjoaa katsauksen kiisteltyyn sotapeliin, jota toiset kutsuvat kaikkien aikojen realistisimmaksi ja toiset turhaksi verellä mässäilyksi. Kukin voi tehdä omat johtopäätöksensä lataamalla konsolilleen Gearbox Softwaren uutukaisen ilmaisen kokeiluversion.



Päivitys: Xbox Liveen lisättiin tänään myös Madagascar 2:n demo, kertoo Major Nelson.

V2.fi | Matti Lintula
< Uuden Call of Dutyn ... PS3 ja PSP saavat uu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Annuli

Rekisteröitynyt 29.04.2007

19.02.2009 klo 11.51

Age of Booty on oikein kiva ja tuo mieleen lapsuusmuistot Amigan Piratesin parissa. Challengeista olen voittanut nyt kaikki keskitason, mutta aika hankalaa oli niissäkin välillä, joten vaikean tason haasteissa voi olla tekemistä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova