Tuorein sisältö

LittleBigPlanetiin pumpataan sisältöä paketteina

10.11.2008 klo 19.06 | Luettu: 3362 kertaa | Teksti: Matti Lintula


LittleBigPlanetiin saattaa olla tulossa liuta eri teemaan tehtyjä sisältöpaketteja, kertoo Electronic Gaming Monthlyn juorumies Quartermann. Peliin olisi huhun mukaan tulossa ainakin Metal Gear Solidin, Final Fantasyn ja Disneyn hengessä tehtyjä rakennuspalikoita. 1UP raportoi Quartermannin uskovan vakaasti siihen, että LittleBigPlanetin kehittänyt Media Molecule lähtee seuraavaksi toteuttamaan massiivimoninpeliä, jossa hyödynnetään joitakin LBP:n elementtejä.

V2.fi | Matti Lintula
< Gears of War saattaa... GTA IV:n lisäsisältö... >

Keskustelut (3 viestiä)

vanha

11.11.2008 klo 11.32

Pelaajalehden Thomas Puhahan kertoi jo Tokio Game Shown aikoihin noista Metal Gear ja Disney teemapaketeista. Kuulemma myös monet Sonyn omat pelit kuten Uncharted ovat saamassa rakennussarjoja.
lainaa
nostradameus

11.11.2008 klo 16.18

minnekkäs se tekijänoikeuslaki oikein unohtui?!??? hetki sitten puhuttiin kenttien poistosta jos ne muistuttaa jotakin elokuvaa, peliä yms.
lainaa
DrFunkee

Rekisteröitynyt 22.01.2008

12.11.2008 klo 13.00

nostradameus kirjoitti:
minnekkäs se tekijänoikeuslaki oikein unohtui?!??? hetki sitten puhuttiin kenttien poistosta jos ne muistuttaa jotakin elokuvaa, peliä yms.


No säähän erifiksu kaveri olet. Puhetta oli ainoastaan, että pelaajien omassa sisällössä ei saa olla mitään tekijäoikeuksien vastaista (mikä on ihan ymmärrettävää). Nämä MGS-, Final Fantasy, Disney-paketit on pelin omien kehittäjien/julkaisijoiden diilejä, joissa myös rahaa liikkuu osapuolilta toisille. Ja kun raha liikkuu, niin silloin tekijänoikeuksien estotkin avaavat nyörejään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova