Tuorein sisältö

LittleBigPlanet -kilpailun voittajat!

08.12.2008 klo 22.00 | Luettu: 9134 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tuomaristo on tutustunut LittleBigPlanet -kilpailuun saapuneisiin joulukenttäkuvaelmiin ja tiukan pohdinnan jälkeen voittajiksi selviytyivät seuraavat kolme. Heille siis on luvassa LittleBigPlanet peli, onnittelut!

Iiro ja Marja Porkka
Runosuoni kukkii, onks kukaan nähny Sackboy-pukkii! Sackboy-pukki pitkin avaruutta raketillaan revittelee, joulun ilosanomaa kaikkialle levittelee. Kilon suklaata heittää kohti kuu-ukon suuta, juuston tilalle vaihteeks jotain muuta. Jaksaa kuu-ukko taas taivaalla köllöttää, maailmanmenoa kiireistä möllöttää. Sitten Sackboy-pukin vauhdikas tie, luo Hämiksen ja Batmanin vie. Sankareillekin ruskeaa herkkua Sackboy lahjaks antaa, kaksikon loikat kilometrien päähän kantaa. Helppo nakki on myös pahikset lyödä, kun muistaa reilusti suklaata syödä. Viimein on aika maapallolle jouluinen keikka heittää, kaksijalkaiset mutrunaamat lahjoilla peittää. Kohta käykin pallolla suklaanmussutus melkoinen ja ihmisolennon ilme on jälleen iloinen. Pallopäillä ihmetystä riittää, mistä sitä virtaa taas kummasti riittää -siitä kilvan Sackboy-pukkia tahdotaan kiittää...

Mika Nieminen
Kenttä alkaisi eeppisellä jää liukumäellä jonka päätteeksi hypättäisiin talviseen metsikköön. Metsiköstä lähtisi jahtaamaan joulupukki reellään jota vetäisi kaksi poroa jahtaamaan sinua. Pukki heittelisi lahjoja pienten kilttien säkkipoikien ja tyttöjen niskaan. Juostessaan pukkia pakoon säkkihahmojen tulisi liukastella jäisellä järven päällä. Kun pukki on karkoitettu on aika astella joulu herkkune ääreen. Säkkihahmot joutuvat käyttämään yhteystyötä päästäkseen korkealla sijaitsevalle jättiläisen joulupöytään. 58 Joulupöydästä löytyisi kaikki joulu herkut kinkusta rosolliin ja myrkylliseen lanttulaatikkoon! Jonka ylitse tarvitsee pyrkiä Tarzan tyylisen lijaani radan avulla. Ketään ei tietenkään satu, sillä on joulu. Mikäli joku onneton tippuu myrkylliseen lanttulaatikkoon pääsee hän suoraan muutaman kymmenen sentin päässä olevaan maaliin jossa otetaankin perinteinen joulu aiheinen ryhmävalokuva.

Jarkko Järvelin
Päähenkilönä olisi Joulupukinnäköinen Sackboy-hahmo, joka aloittaisi ja liikkuisi lumisessa maastossa lumen sataessa, pienessä joulukylässä jouluvalojen loisteessa (eli kuvastaen että hän olisi Korvatunturilla), ulkoroihujen palaessa, tähtien tuikkiessa taivaalla ja joulukuusien ollessa esteenä. Mukana olisi myös tonttuja, jotka olisivat tekemässä lahjoja. Kentässä olisi myös että pukinnäköisen Sackboy-hahmon pitäisi lentää rakennetun Petteri Punakuonon vetämällä reellä pudottautuen savupiipuista alas jakamaan lastennäköisille Sackboy-hahmoille lahjoja ja jouluiloa. Jossakin vaiheessa kenttää pukinnäköisen Sackboy-hahmon pitäisi mennä joulusaunaan ja pukin tuvassaa on takka roihuamassa joulusukkien roikkuessa ja tupa olisi koristeltu joulukuusella ja kaikilla muilla joulukoristeilla, ja pöydällä olisi kaikkea jouluherkkuja ja ruokaa joulumuorinnäköisen Sackboy-hahmon ollessa aterialla. Ja ehdottomasti joidenkin jouluaiheisten musiikkien pitäisi soida taustalla. Sitten itse pukkikin saisi jonkun kivan lahjan itselleen ylittäessään "maalilinjan".


V2.fi | Manu Pärssinen
< EA pelasi Take-Twon ... Tekeekö Sony kiusaa ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Vesiapina

Rekisteröitynyt 10.04.2007

08.12.2008 klo 23.12

Onnea voittajille. :) Kivoja olivat kyllä nuo!
lainaa
stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

09.12.2008 klo 06.53

"Sankareillekin ruskeaa herkkua Sackboy lahjaks antaa"

Aikamoinen pukki tuo Säkkiboi.
lainaa
Onnea

09.12.2008 klo 10.13

Onnea voittajille!

Itse sain emännältä pelin joululahjaksi jo viime perjantaina, ja pakko sanoa että on todella hauska ja jopa koukuttava.
Yksi vuoden parhaimmista peleistä ehdottomasti!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova