Tuorein sisältö

Ruotsalaiset tuovat Terminatorin takaisin pelikoneisiin

21.11.2008 klo 20.03 | Luettu: 3961 kertaa | Teksti: Matti Lintula


The Halcyon Company on viime vuonna perustettu elokuvayhtiö, joka kaappasi ensimetreillään haltuunsa oikeudet Terminatoriin ja Blade Runneriin. Sci-fi-klassikoista seuraavaksi valkokankaille saapuu neljäs Terminator-elokuva, Terminator: Salvation. Elokuvasta syntyy luonnollisesti myös peli ja Halcyon on solminut yhteistyösopimuksen Warner Bros. Interactive Entertainmentin ja ruotsalaisen Grinin kanssa tämän kehitystyöstä. Levityksestä vastaa Warner Bros. yhdessä sveitsiläisen Equity Gamesin ja brittiläisen Evolve Gamesin kanssa.

Projektiin osallistuva ruotsalainen Grin on vuonna 1997 perustettu pelistudio, joka on vastannut mm. Ubisoftin suosittujen Ghost Recon: Advanced Warfightereiden PC-käännöksistä. Tällä hetkellä studio työstää Bionic Commandoa ja Wanted: Weapons of Fate -räiskintäpeliä. Viimeisin Grinin julkaisema tuotos on Xbox Livestä ja PlayStation Networkista löytyvä kaksiulotteinen Bionic Commando Rearmed. Peli on saatavissa myös PC:lle.

V2.fi | Matti Lintula
< Lipsin lisäsisältö l... PR-firma pyytää: Älk... >

Keskustelut (2 viestiä)

a_Sniper

Rekisteröitynyt 20.01.2008

22.11.2008 klo 15.23

Boldauksen kaa vois jotai rajaa vetää joskus... :D
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

22.11.2008 klo 18.42

a_Sniper kirjoitti:
Boldauksen kaa vois jotai rajaa vetää joskus... :D


Kieltämättä boldia tulee välillä uutisiin paljonkin, mutta kyllä tässä ihan selkeä raja on, että mitä boldataan ja mitä ei. Erikseen ovat sitten tietysti ne allekirjoittaneen [/n]-tagit, joita eksyy välillä mukaan... ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova