Tuorein sisältö

WiiWareen taas neljä uutta peliä

22.11.2008 klo 19.00 | Luettu: 1345 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mikäli joulunalusaikasi ei ole jo valmiiksi täpötäynnä pelejä, kannattaa vilkaista myös WiiWareen. Eilen sinne ilmestyi jälleen neljä upouutta peliä, kaikki hyvin erilaisia.

Art Style: CUBELLO maksaa 600 Wii pointsia ja on ensimmäinen Art Style -sarjan kolmesta pikkupelistä (tulossa Rotohex ja Orbient). Peli yhdistää puzzlea ja valopistooliräiskintää kun oikean värisiä kuutioita pitää ampua oikeaan kohtaan.

Strong Bad Episode 3: Baddest of the Bands (1000 Wii Points) jatkaa Strong Badin tarinaa Wiillä ja tarkoituksena on järjestää rock-konsertti, saada Fun Machine kuntoon ja tavata Limozeen.

Yummy Yummy Cooking Jam (1000 Wii Points) laittaa pelaajat ravintolanpitäjän esiliinaan ja vaativat asiakkaat on pidettävä tyytyväisinä sekä hyönteiset ulkona ravitsemusliikkeenä. Kaupungin parhaaksi ravintolapäälliköksi pääsee käymällä läpi neljä erilaista ravintolaa kantapään kautta.

CueSports - Snooker vs. Billiards (800 Wii Points) tuo Wiin ruudulle neljä erilaista biljardipeliä, Snookerin, ysipallon, kasipallon ja Rotationin. Puzzletilassa voi yrittää parhaansa trikkilyönneissä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Street Fighter... UN... Tyylikkäitä Playstat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova