Tuorein sisältö

Sonyn leffat palasivat Xbox 360:n videokauppaan

27.11.2008 klo 10.01 | Luettu: 2949 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Uuden Xbox 360:n mukana tuli joissakin maailman osissa mukana mahdollisuus käyttää Netflix-videokauppaa. Juuri ennen uuden Xbox-ominaisuuden julkistusta Netflixistä katosi suuri osa Sonyn tuottamia elokuvia. Poisvetoa ehdittiin veikata jo Sonyn tekemäksi tahalliseksi kiusaksi, mutta nyt elokuvat ovat Kotakun mukaan palanneet valikoimiin, joten suoranaisesta kiusanteosta ei voida puhua.

V2.fi | Matti Lintula
< Mirror's Edgen sanka... Shenmue-kehittäjiä p... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demens

27.11.2008 klo 11.35

No jos kiusanteosta oli kysymys niin eiköhän siihen riittänyt että ne repi ne leffat NXE:n julkaisupäiviksi pois jolloin julkisuus on kuumimmillaan ja ihmiset antavat mielipiteitään uudesta kokemuksesta.
lainaa
Repe

27.11.2008 klo 13.28

Kyseessähän ei ollut mikään kiusanteko vaan pelkkää bisnestä. Nyt lisensoinnit ovat kunnossa ja Sonykin saa omansa kyseisistä elokuvista.

For those who don’t remember, after the sudden vanishing act of Columbia Pictures on the NXE, Microsoft stayed silent, and Netflix and Sony blamed licensing issues which would be dealt with “shortly.” While no further information has been given in regards to what the licensing issues were or how they were resolved (more money for Sony?), the fact is that the issue is now over, and we can go back to watching (most) Netflix movies like we planned to last week.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova