Tuorein sisältö

Square Enix tuo japanilaisen arvostelumenestyksen Eurooppaan

12.12.2008 klo 16.30 | Luettu: 2670 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Japanilaisjulkaisija Square Enix on ilmoittanut julkaisuajankohdan neljälle Eurooppaan tulevalle pelilleen. Ryhmän huomattavin julkaisu on ehdottomasti Persona 4. Atlus on kehittänyt PlayStation 2:lle yhden tämän laadukkaimmista rooliseikkailuista, joka on kerännyt Metacriticissä kunnioitettavan arvostelupistekeskiarvon 93/100. Persona 4 saapuu Eurooppaan keväällä PS2-yksinoikeutena.

Pienemmille pelaajille Square Enixillä on tarjottavanaan DS:lle ilmestyvä My Pet Shop, joka on yhtiön John Yamamoton mukaan Square Enixin ensimmäinen nuorille tytöille suunnattu videopeli. Odotettu Chrono Trigger saapuu niin ikään DS:lle, mutta kohderyhmä lienee hieman My Pet Shopia aikuisempi. Chronon aikaseikkailuja päästään pelaamaan 6. helmikuuta alkaen.

Listan viimeisenä, muttei vähäisimpänä julkaisuvarmistuksen saa Final Fantasy: Crystal Chronicles: Echoes of Time, joka tulee viihdyttämään DS- ja Wii-pelaajia ensi vuoden keväällä. Peli yhdistää Nintendon koti- ja taskukonsolin yhteen, sillä alustojen pelit toimivat verkon yli keskenään.

V2.fi | Matti Lintula
< Japanin pelilistat s... Sims 3 -traileri on ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Seras

13.12.2008 klo 10.24

Persona 4 *__* Johan sitä jo odotettukin PRKLE!
lainaa
Xemat

Rekisteröitynyt 09.05.2007

13.12.2008 klo 11.25

Hienoa ^_^
Tässä juuri odottelen, että P4 tipahtaisi postiluukusta, joten tuskin PAL-versiota tulee ostettua.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova