Tuorein sisältö

Lisää tietoa ruotsalaisesta AionGuardista

14.01.2009 klo 16.02 | Luettu: 1795 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Tukholmalaisen Avalanche Studiosin seuraava peli, AionGuard, tarjoaa hieman tavallisuudesta poikkeava fantasiaa. Massiiviseen avoimeen maailmaan sijoittuvassa sotapelissä seurataan AionGuard-yksikköä, jonka jäsenet ovat sonnustautuneet taikavoimia antaviin symbioottisiin panssareihin. Studion edustajat kuvaavat hahmoja yhdistelmäksi toisen maailmansodan hävittäjäpilotteja, samuraita ja keskiaikaisia ritareita. Rehellisesti, kukapa ei tahtoisi olla kerran elämässään edes joku edellämainituista.

CVG:n saamien tietojen mukaan pelialueella vallataan alueita tuhatpäisten armeijoiden rinnalla. Jokaisen alueen tärkeimpänä valloituskohteena on linnoitus, jota voi kuitenkin edeltäkäsin heikentää alueen voimapisteet valtaamalla ja vihollisen huoltoreitit katkaisemalla.

Sodassa auttavat myös pienet paikallisheimot, joiden kanssa kaveeraamalla voi saada lisää väkeä riveihinsä tai erikoisyksiköitä, joita tarvitaan joidenkin erikoisempien linnoitusten valtaamiseksi. Avalanche lupaa tarinan tapahtumien sijoittuvan peliteollisuuden historian hienoimpiin maisemiin, joten visuaalista herkkua voi olla odotettavissa.

Pelille ei ole vielä annettu julkaisuajankohtaa, mutta PS3- ja Xbox 360 -omistajat voinevat pikkuhiljaa viritellä odottavia hype-tutkaelimiään Tukholman suuntaan.

V2.fi | Matti Lintula
< PS3-omistajat saavat... LazyTownin pinkki tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova