Tuorein sisältö

Raha ajaa professorit vastustamaan peliviihdettä

26.01.2009 klo 16.03 | Luettu: 4625 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Texas A&M International Universityssä tutkimustyötä tekevä Christopher Ferguson julistaa, ettei väkivaltaisten pelien ja konkreettisten väkivallantekojen välillä ole olemassa todistettavaa kytköstä. Ferguson paljastaa, ettei liittymäkohtia ole voitu todistaa vaikka käytössä on tutkimustietoa yli vuosikymmenen ajalta.

Ferguson piiskaa peliväkivallan ja tosimaailman väkivallan välille linkkejä löytäviä professoreja rahan perässä juoksemisesta, vihjaten tutkimuslaitosten antavan todennäköisemmin rahaa tutkimukseen, jossa löydetään mediahuomiota herättäviä ongelmia, kuin tutkimuksille, jotka kertovat ihmisille kaiken olevan hyvin.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Palkitun Braidin tek... Pelit pieksivät dvd:... >

Keskustelut (4 viestiä)

Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

26.01.2009 klo 16.10

"We would like a quote for the front page of the newspaper talking about videogame violence, and it's possible impact on society."

"Video games don't make people more violent, and I'll kill anyone who disagrees."

dramatic pause

"I don't think we can print that."


Acts of gord, The book of annoyances chapter 23, Quotation.
lainaa
Neoncat

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.01.2009 klo 17.28

Örkkiorjuuttajan hommat kyllä kiinostaisi. Eikun... Niin siis voisikin tehdä tutkimuksen siitä miten pelaaminen vaikuttaa nuoriin väkivaltaisesti. Markkinoita tuntuisi olevan kyseiselle tutkimukselle. :)
lainaa
Karpo

27.01.2009 klo 13.56

Onhan se tietysti niinkin että pelit saattavat aiheuttaa väkivaltaa...aika pahalta kuulostaa kun 5v veljenpoika pelaa hugo-peliä ja selostaa kuinka apinat pitää tappaa. Tuskin mitään yhteyksiä edes on olemassa väkivaltaisten kuvien ja väkivaltaisien tekojen välillä, mutta, kun kaikkialta pursuaa niin paljon väkivaltaa kaiken elollisen naamalle, luulisi olevan mahdotonta ottaa vain pelien aiheuttama turtuminen huomioon. Pelit ovat kuitenkin loppujen lopuksi vain yksi media muutamasta. ja blaah
lainaa
Karpo

27.01.2009 klo 13.57

unohtakaa edellinen, ajatus ei pysy kasassa edes noin lyhyessä tekstissä...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova