Tuorein sisältö

Tältä näyttää XBLA:n Magic the Gathering

07.02.2009 klo 17.00 | Luettu: 4255 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

NYC Comic-Con 09 -tapahtumassa esiteltiin myös Xbox Live Arcadeen saapuvaa Magic The Gathering -korttipeliä. Kovin paljon pelistä ei ole vielä tiedossa, mutta todennäköistä on, että lisäkortteja ostellaan maksullisina paketteina. Alla olevan videon perusteella toteutus vaikuttaisi kuitenkin olevan kunnossa.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Konami kaappasi hylä... PSP saa uutta väriä ... >

Keskustelut (4 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

07.02.2009 klo 17.26

Visuaaliset efektit olivat kyllä kunnossa, mutta jotenkin jopa näin Magicin pelaajalle peli näytti kamalan epäselvältä. :O

Pitäisi päästä testaamaan, ennen kuin voi sanoa kunnolla, että onko tuo toimiva versio korttipelistä vai ei. Magicissa on kuitenkin niin paljon kaikkea pikkujuttuja pelaamisjärjestyksessä ynnä muussa, että tässäkin on voitu huonolla tuurilla kusta yksi tai useampi sääntö.

Aika näyttää. Mielenkiinnolla odotan, joskin minua huvittaisi kunnon seikkailu vaikka tietokonevastustajia vastaan, ei toinen MtG Online, varsinkin kun nettikorteista helposti ryövätään lähes sama määrä pätäkkää kuin oikeista pahveista.
lainaa
Mi5

07.02.2009 klo 18.38

Eikös tämä ole niitä pelejä, jossa pitää opetella korttien statsit ja sitte vain laskea, mitä juttua käytetään missäkin kohtaa?
lainaa
Waari

Rekisteröitynyt 12.04.2007

07.02.2009 klo 20.32

Mi5 kirjoitti:
Eikös tämä ole niitä pelejä, jossa pitää opetella korttien statsit ja sitte vain laskea, mitä juttua käytetään missäkin kohtaa?


Joo ja ei. Tuossa pelissä on sen verran paljon erilaisia pakkoja, ettei aina pysty kaikkea laskemaan etukäteen. Mutta kyllä oman pakan kombot ja muut pystyy laskemaan noin suunnilleen milloin ne kannattaa pelata.
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

08.02.2009 klo 11.45

Jos englanninkielisen wikipedian sivu pitää paikkaansa, ei ilmeisesti kyseessä olekaan Magic the gathering onlinen oma versio Xbox Live Arcadeen, vaan kyseessä olisi enemmänkin yksin (tai co-opilla two-headed giant säännöillä) pelattava seikkailu, joka ilmestyisi Puuceelle ja XBL Arcadeen.

"On November 4, 2008, on the game's official webpage, was published that people got to see a preview of the game on Pro-tour Berlin, and play it as well. Also some characteristics were published with the Xbox 360 version having single player & "Two-Headed Giant" co-op modes, while the PC version will only have a single player campaign option."

Tämä nostaa ainakin omat odotukseni toiseen potenssiin, olihan jo 97 Microprosen julkaisema yksinpelattava MTG-seikkailu aivan upeaa pelattavaa.

Tämä myös kuulostaa siltä, että peli voisi kattaa suuren osan jo ilmestyneistä korteista, ja uusia kortteja peliin tulisi vain isoina setteinä, ikään kuin lisäosina, eli samaan tapaan kuin niitä pahvillekin ilmestyy ~150 korttia lisää aina kolmen kuukauden välein.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova