Tuorein sisältö

Lisää tietoa Mass Effectin lisäosasta

16.02.2009 klo 21.00 | Luettu: 3489 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Pitkäaikainen lukijamme Stammy on löytänyt lisää tietoa Mass Effect -avaruusseikkailun tulevasta lisäosasta. Mass Effect Platinum Hits -bonuslevyllä paljastetaan seuraavan lisäsisällön keskittyvän taisteluun ja olevan teemaltaan areena- ja kasino-painotteinen. Lisäosassa kuljetetaan juonta jälleen askel kohti myöhemmin tulevaa Mass Effect 2 -jatko-osaa.



Stammy paljasti löytönsä V2.fi:n foorumilla, jossa onkin hyvät puitteet jatkaa keskustelua palkintoja haalineen avaruuspelin tulevaisuudesta.

V2.fi | Matti Lintula
< Lisää kauniita uusva... Chun Lin nöpöttävä n... >

Keskustelut (3 viestiä)

stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

16.02.2009 klo 21.50

No huh huh. Täytyy kai olla ylpiä, kun saa tällaista rispektiä ja vielä nimensä oikein boldattuna ja kaikkea. Kiitos Matti.

Hyvin kyllä puffaatte myös foorumia tällä, mikä on tietysti jees. Sinne vaan kaikki ja sassiin. :)

--
Sellaista vielä, että tuossa dokkarissahan puhutaan myös ME2:sta, jos se jotakuta sattuisi kiinnostamaan. Paljastetaan mm. että pelin teema on entistä synkempi ja että pelaajien savet tosiaan voi importata kakkoseen, mikä vaikuttaa tapahtumiin paljonkin.
lainaa
Mi5

16.02.2009 klo 23.05

Sanovat, että hahmon voi siirtää. Epäilen vahvasti, että juonelliset valinnat asetetaan ME2n aloitusvalikossa, samalla tavalla kuin ykkösessä asetettiin hahmon historia.
Mutta nämä ovat detaileja, kliseisyydestään huolimatta ME on yksi mahtavimpia pelejä nykykonsoleilla, ja juonen jatkoa odotellaan.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

17.02.2009 klo 08.47

Stammy näyttää olevan astetta innostuneempi Mass Effectistä kuin muut :)

Noh, eipä silti. Ihan mielenkiintoista kyllä. Pelin odottelu vain tulee sitä vaikeammaksi mitä enemmän pelistä tietää, joten yleensä on parempi kun vain pyrkii unohtamaan koko pelin :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova