Tuorein sisältö

Japanin pelihallimessut eivät tuoneet yllätyksiä

24.02.2009 klo 12.00 | Luettu: 1951 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Japanissa viikonloppuna järjestetyillä Arcade Operators Union Entertainment Expo -messuilla esiteltiin eri valmistajien uusimpia pelihallilaitteita, mutta suuria uudistuksia ei tapahtumassa nähty. Destructoid kertoo esillä olleen mm. Battlefield 2:sta innoituksensa ottaneen Segan toimintapelin Border Breakin. Kolmannesta persoonasta kuvattua toimintapeliä ohjataan joystickin ja katselusuuntaa ohjailevan, hiirtä muistuttavan möykyn avulla. Mielenkiintoisinta Border Breakissa on sen 20:n hengen moninpelituki.

Esillä olivat myös uusin King of Fighters, 180-asteen kaarelle väännetyllä monitorilla pyörivä, 5 euroa erältä maksava Gundam: Senjou no Kizuna sekä jatko-osat suosittuihin rytmipeleihin Beatmaniaan ja DanceDanceRevolutioniin.





Messuille kuuluvat tietenkin myös messutytöt, mutta valitettavasti nämäkään eivät tänä vuonna revitelleet kulta-aikojen tapaan kauneudellaan ja minimaalisella vaatetuksellaan. Paikalla harvakseltaan ollutta naiskauneutta pääsee kuitenkin ihastelemaan Destructoidin kuvagalleriassa.


V2.fi | Matti Lintula
< Matt Hazardin julkai... Nokia, Nintendo ja S... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova