Tuorein sisältö

Historiallinen pelistudio julkaisi ammuntaa iLaitteille

24.02.2009 klo 19.04 | Luettu: 1974 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Harva pelistudio voi nykyään leveillä 20-vuotiaalla historialla konkurssiuutisten ulkopuolella, mutta iso-britannialaiselle The Code Monkeysille tämä on täysin mahdollista. Vuonna 1988 alkunsa saanut yritys on ehtinyt kehittää historiansa aikana pelejä usealle alustalle DS:stä, PSP:stä ja Sega Saturnista Amigaan, Atari ST:hen, Amstradiin ja aina Sinclair Timexiin asti. Myös ensimmäiset kaksi PlayStationia, Gameboy ja Commodore 64 ovat saaneet osansa koodiapinoiden tuotannosta.

Nyt yritys kerää huikealle listalleen jälleen uuden alustan, nimittäin Applen iPhonen. iPod Touchilla ja iPhonella toimiva Triple Shot Sports on kolmiulotteinen virtuaaliversio olympialajinakin tunnetusta jousiammunnasta. Touch Arcaden mukaan virtuaali-Poikolaiset pääsevät syöksemään nuolia tauluun huokeaan kolmen euron hintaan. Kaupan päälle peli tarjoaa vielä pistooli- ja kivääriammuntaa lisää ruutia kaipaaville urheilijoille.



Peli käyttää tähtäykseen liiketunnistinten sijaan virtuaalista analogiohjainta, joka onkin poikkeava ratkaisu moniin muihin pelkkään ammuntaan keskittyneisiin iLaitteille tehtyihin peleihin verrattuna.

The Code Monkeysin koko pelihistoria löytyy studion kotisivuilta. Nostalgiaa kaipaavat voivat katsastaa studion tekemän The Games Summer Editionin Amiga-version intron YouTubesta.

V2.fi | Matti Lintula
< Punainen Xbox 360 ju... Xboxin Star Ocean me... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova