Tuorein sisältö

Square Enix perusti studion Kaliforniaan

22.03.2009 klo 13.00 | Luettu: 4570 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vielä muutama vuosi sitten olisi ollut lähes mahdotonta ajatella, että niin perusjapanilainen pelifirma kuin Square Enix joskus perustaisi studion länsimaihin. Ars Technican mukaan niin on nyt tapahtunut - Los Angelesin uusi studio jatkaa Square Enixin maailmanvalloitusta Amerikan länsirannikolta.

Square Enixin mukaan aluevaltauksen syynä on se, että markkinat Japanissa eivät enää kasva. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan tehdä juuri amerikkalaisille suunnattuja pelejä, vaan yksinkertaisesti hyviä pelejä, kertoi Fumi Shiraishi.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Aamuhuhu: Wolfenstei... Nintendolta pelejä v... >

Keskustelut (5 viestiä)

ihkea

22.03.2009 klo 13.37

Hyviä pelejä niin, kyllähän ne kelpaisivat... eipä vain ole näkynyt tuolta lafkalta sitten Chrono Triggerin ja siitä merkkipaalustakin on vaivaset 14 vuotta..
lainaa
Sandaali_

22.03.2009 klo 13.39

Square Enix Los Angeles esittää: tyttöpojan maailmanpelastus osa 3290423
lainaa
esatikkanen

22.03.2009 klo 15.41

Viimeksi julkaistu (erityisesti pc-versio) The Last Remnant on erittäin hyvä peli squarelta. Palautti uskoni vielä tähän firmaan.
lainaa
Muntu

Rekisteröitynyt 08.12.2007

22.03.2009 klo 16.24

SE has gone downhill, ja tällä menolla varmaan palaa lopulta maan tasalle koko paska.
"Square Enix as a whole fell behind in multi-platform development"... Lol.

"Tarkoituksena ei ole kuitenkaan tehdä juuri amerikkalaisille suunnattuja pelejä, vaan yksinkertaisesti hyviä pelejä, kertoi Fumi Shiraishi."
Niimpä niin. Tehdään toimipaikka LA:han, länsimaistetaan pelejä, julkaistaan kaikki Boxille ja väitetään ettei yritetä vedota jenkkeihin? Jepjep. Ja jos vaikka nyt sen "yksinkertaisesti hyvän pelin" julkaisisivat näille tehokonsoleille niin saisivat kaverin lausumatkin edes vähän pohjaa. Tähän mennessä tullut lähinnää skeidaa, enkä kyllä usko että asiat parempaankaan muuttuvat, ainakaan ennen FF XIII:tä.
UE3:n käyttäminenkään ei ole se mikään japanilaisin veto. Toivottavasti eivät käytä tuota moottoria enää koskaan, mua oksettaa sillä tuotettujen pelien ulkonäkö.

S-E:n toiminta ollut viime vuosina aika säälittävää, mun puolesta saa mädäntyä tämän genin ajan koko firma, jos vaikka ens genissä sitten onnistuisivat taas. Älkää nyt saatanan idiootit yrittäkö vedota jenkkeihin, ettekö tajua että FF on sitä mitä maailman ihmiset teiltä haluaa?! Taitaa Wada vai mikäs sen uuden hepun nimi olikaan olla syöpä joka ajaa S-E:n vielä konkkaan.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

22.03.2009 klo 19.49

esatikkanen kirjoitti:
Viimeksi julkaistu (erityisesti pc-versio) The Last Remnant on erittäin hyvä peli squarelta. Palautti uskoni vielä tähän firmaan.

Monille ei palauttanut uskoa kun Metacritic keskiarvo on 65/100 ja PC -versiolla 72/100.

Eikös tämä S-E:n uusi jenkkistudio ole ollut tiedossa jo jonkin aikaa? Saa nähdä mihin suuntaan homma lähtee nyt kun Eidoksenkin ostivat. Olen kuitenki sitä mieltä, että johdossa tarttisi tehdä kunnon muutoksia tai S-E on pian tuhon partaalla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova