Tuorein sisältö

Maanpuolustuskisan voittajat selvillä

14.04.2009 klo 21.52 | Luettu: 3297 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Jo useampi viikko sitten päättyneen maanpuolustuskilpailun palkintojenjako jäi työkiireiden ja pääsiäisen vuoksi vähän roikkumaan, mutta nyt olisi tuloksia luvassa.

Saaduista vastauksista 95% koski armeijajuttuja, joten muutimme hieman jakoa ja jaoimme pelit kahdelle inttijutulle, jotka vastasivat parhaiten sitä mitä kilpailun kuvauksessa haettiin: tiivistä ja hyväntuulista kertomusta.

Ensimmäinen tällainen oli Aatu Dorochenkon juttu:

Koulutuksen pitäjät antoivat kaksi minuuttia aikaa pakata ampumaratavarustuksen taisteluvyöhön. Muilla ei ollut tuon kahden minuutin kanssa juurikaan vaikeuksia, mutta alokas P pyöri vielä paikallaan ajan loputtua, ja kuulosuojaimet olivat miehellä edelleen kädessä. Taisteluvyö roikkui toisen olkaimen varassa ja yleisilme oli muutenkin hiukan epäsotilaallinen. Yksi alikersanteista kysyi alokas P:ltä, miksi tämä ei ehtinyt annettuun aikamääreeseen. P katsoi tyhjällä katseellaan alikersanttia suoraan silmiin ja vastasi naama peruslukemilla ”Herra alikersantti, minulla oli sellainen kutina, että tulisimme tänne vielä uudelleen.” Kyllähän siinä oli naurussa pitelemistä itse kullakin.

Toisen pelin saa Toni:

Tuossa vuonna -97 pidettiin muistaakseni kymmeneen vuoteen Suomen suurimmat sotaharjoitukset, johon rakenneltiin viestiyhteyksiä ja hoidettiin salausliikennettä. Teimme vähintään yhden siirtymisen päivässä ja usein ei ollut mitään hajua missä ollaan ja mihin siirrytään.

Sitten eräällä vartiovuorollani portille pamahti linja-autolastillinen skappareita
(n.40), joita en sitten päästänyt etenemään koska eivät tienneet salasanaa. Seisoskelivat portilla sitten kovin tuohtuneen oloisina kunnes asia jotenkin siitä selvisi. Mitä en ollut tiennyt oli, että estin pääesikuntaa perustamasta sitä pääesikuntaa että olisivat sotaa voineet johtaa, ja että heillä tottakai oli oikeat salasanat ja muilla väärät meidän jonkun viestiliikenneporukan pienestä mokasta.


Kolmannen pelin arpoi ystävämme random.org loppujen vastaajien kesken, ja se osui Elmeri Pitkäselle.

Voittajiin on otettu yhteyttä - kiitokset kaikille osallistujille!

V2.fi | Mikko Heinonen
< Lost Planet 2 vaatii... Xbox 360 -takuu katt... >

Keskustelut (4 viestiä)

Sotamarsu

14.04.2009 klo 22.40

Onneksi olkoon voittajille kaikkein aikojen huonoimmista palkinnoista.

Ihan hyviä inttijuttuja tosin.
lainaa
aaaatu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.04.2009 klo 01.45

perkele. 8o
lainaa
Weteraani

15.04.2009 klo 09.35

No, missä ne loput jutut on? Jakoon vaan, vaikka ei olisi palkintosijoille päässytkään.
lainaa
Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

15.04.2009 klo 09.41

Win win win.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova