Tuorein sisältö

Metroid ja Zelda lokakuussa!

22.08.2007 klo 13.30 | Luettu: 4533 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Nintendolta saapui lehdistötiedotteita, joiden tärkein sisältö tiivistyy julkaisupäivämääriin. Mukana ovat mm. Metroid Prime 3 sekä DS:n Zelda, joten siirrytään itse asiaan:

- Metroid Prime 3: Corruption (Wii) : 26.lokakuuta

Metroid Prime 2: Echoes -pelin tapahtumista on kulunut kuusi kuukautta. Pelin tapahtumat sijoittuvat Aether-planeetalle, missä Samus kohtasi ensimmäisen kerran Dark Samuksen. Galaktisen federaation tietokonejärjestelmään on iskenyt jokin virusta muistuttava ja ainoastaan nopea toiminta voi estää koko järjestelmää kaatumasta. Uskoen, että Avaruuspiraatit ovat hyökkäyksen takana, Galaktinen federaatio kutsuu Samuksen ja joukon muita palkkionmetsästäjiä paikalle. Pian he kuitenkin huomaavat, että vastassa on jokin paljon Avaruuspiraatteja suurempi vihollinen.

- The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS) : 19.lokakuuta

Peli on jatkoa Nintendo GameCuben hittipelille, The Legend of Zelda: Wind Wakerille. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass -pelissä seurataan legendaarisen Link-sankarin, Tetran (tunnetaan myös Hyrule-valtakunnan Prinsessa Zeldana) sekä hänen merirosvojoukon purjehdusmatkaa kohti uusia saaria. Matkan aikana he löytävät sumun peitossa olevan aavelaivan, jota Tetra lähtee tutkimaan yksin. Häntä odottaa kuitenkin pahuus ja Tetra kidnapataan! Kun aavelaiva ja Tetra ajautuvat kaukaisille saarille, Linkin ja hänen Ciela-keijuystävänsä tehtäväksi jää täyttää Phantom Hourglass -tiimalasi. Tämä muinainen artefakti suojaa heitä kirotuilta luolilta ja se auttaa heitä jälleen pelastamaan päivän ja prinsessan täysin uudessa seikkailussa!


V2.fi | Manu Pärssinen
< GC: Uusia leluja Lei... Massiivinen lista Ni... >

Keskustelut (3 viestiä)

Petri

22.08.2007 klo 14.05

Jaa eipä kiinnosta, niinkun ei muutenkaan koko Nintendo.
lainaa
cyllion

22.08.2007 klo 14.08

Zelda on hankittava, DS vaan kaverilta lainaan.
lainaa
Pasi

22.08.2007 klo 14.18

Kiitos Petri, että kerroit. Onneksi kiinnostaa niin paljon että jaksaa lukea uutisen ja kommentoida.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova