Tuorein sisältö

10taclelta taisteluita ja timantinkeruuta

24.08.2007 klo 11.41 | Luettu: 2414 kertaa | Teksti: Matti Lintula

Aiemmin mm. GTR ja GT Legends -kilvanajopelit julkaisseelta 10tacle Studiosilta on tulossa tiivis nippu odottamisen arvoisia pelejä seuraavan vuoden aikana. Luvassa on sotimista, avaruustaisteluita, Rockfordin paluu, sekä haltiatoimintaa.

Nintendo DS:llä pääsee osallistumaan toiseen maailmansotaan vielä tämän vuoden puolella julkaistavassa Panzer Tactics DS:ssä. 30 historiallisen tehtävän voittamisessa apuna on jopa 150 erilaista yksikköä. Timantteja metästävä Rockford tekee paluun Nintendo DS:lle ja Playstation Portablelle julkaistavassa Boulder Dash: Rocks! -pelissä.

PC-pelaajat pääsevät käsiksi kylmään sotaan reaaliaikastrategiassa Codename: Panzers Cold War. Realismia tarjoillaan fysiikkamallinnuksen, elävän maailman ja vaihtuvien säätilojen muodossa. Peli julkaistaan vuoden 2008 ensimmäisellä neljänneksellä.

Avaruuslentelyä niin ikään PC-pelaajille tarjoilee vuoden 2008 lopulla julkaistava Black Prophecy. Jopa 300 pelaajaa voi osallistua samaan taisteluun, joissa palkintona voittavalle klaanille voi olla jopa oma avaruusasema.

Xbox 360:lle ja PC:lle on valmisteilla Elveon, jossa suippokorvaiset ystävämme haltiat ottavat mittaa toisistaan lukuisan asearsenaalin avulla. Ruutukuvien perusteella odotettavissa on näyttävää mytologiamiekkailua.

Panzer Tactics DS


Boulder Dash: Rocks! (DS)


Codename: Panzers Cold War


Black Prophecy


Elveon





V2.fi | Matti Lintula
< Blazing Angels 2 -de... Spellbound tekee nel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova