Tuorein sisältö

Superbiket saapuvat taas keväällä

29.08.2007 klo 11.35 | Luettu: 2402 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Siinä missä MotoGP -pelisarjan ympärillä pyörii väsymätön lisenssisopimuksia koskeva huhumylly, ilmoittaa Black Bean Games rauhassa uuden SBK-08 Superbike World Championshipin ilmestyvän toukokuussa 2008. Pelistä tulee versiot Playstation 3:lle, Xbox 360:lle, PC:lle, PSP:lle ja Playstation 2:lle.
Black Bean Games omistaa WSBK:n virallisen lisenssin, joten kaikki ensi kauden kuljettajat, tallit ja pyörävalmistajat ovat varmasti mukana esikuviensa mukaisesti. Pelin kehittäjänä on italialainen Milestone.

MotoGP -sarjan ensi vuoden Playstation-versioista vastaa tämän vuoden tapaan myös Milestone, mutta Xbox 360 ja PC-versioiden kehittäjästä ei ole vielä tietoa. Vuoden 2007 versiosta vastannut Climax Studios siirtyi osaksi Disney Interactive Studiosia. Lisenssin Xbox ja PC-versioihin omistaa edelleen THQ, Playstationin julkaisuoikeudet kuuluvat nykyään Capcomille. MotoGP '08 -lisenssi tulee tuskin tarjoamaan Xbox 360:lle etulyöntiasemaa aiempaan tapaan.

MotoGP '07 julkaistiin Xbox 360:lle muutama päivä sitten. Pelin PC-versio on tulossa syyskuun alussa ja Playstation 2:n versio saapuu kauppoihin lokakuussa. Playstation 3 -versiota ei ole suunnitteilla.

MotoGP '07


SBK-08 Superbike World Championship

V2.fi | Matti Lintula
< Trusty Bell soi loka... Peliklassikko Joust ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova