Tuorein sisältö

Nokia julkaisee N-Gagen uudelleen pelialustana

29.08.2007 klo 15.32 | Luettu: 4505 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Uusi N-Gage ei siis ole yksittäinen puhelin, kuten aiempi versio. Kyseessä on sovellus, jonka voi ladata Nokian N-sarjalaisiin, sekä muihin valmistajan S60 3rd Edition -käyttöjärjestelmällä varustettuihin puhelimiin. N-Gage -sovelluksen kautta taas voi ladata itselleen helposti omaan puhelimeen yhteensopivia pelejä. Lisäksi N-Gagen kautta on mahdollista olla yhteydessä muihin pelaajiin ja haastaa näitä mukaan moninpeleihin. Palvelu tulee saataville marraskuussa, jolloin sen voi käydä lataamassa puhelimeensa ilmaiseksi osoitteesta www.n-gage.com. Ladattavien pelien veroton hinta tulee asettumaan 6-10 euron tasolle. Veloitus tapahtuu joko luottokortilta tai puhelinlaskun yhteydessä.

Tukensa N-Gagelle ovat ilmoittaneet jo ainakin THQ Wireless, Digital Chocolate ja Capcom. Tulossa on siis taatusti laadukasta sisältöä pelaajien saataville. Myös Vivendi Games Mobile on lähtenyt Nokian kelkkaan ja tuo N-Gagelle suositun Crash Bandicoot -pelisarjansa. Electronic Artsilta on alustalle tulossa ainakin Fifa 08. Myös Sims 2 Pets, Tiger Woods PGA Tour ja Tetris ovat lähiaikoina ladattavissa.

V2.fi | Matti Lintula
< Uusia kuvia GT 5 Pro... Halo 3 valmistui... >

Keskustelut (4 viestiä)

Novalogix

Rekisteröitynyt 22.04.2007

29.08.2007 klo 21.00

Hihi.. Vanha alkuperäinen N-gage on vieläkin käytössä ja toimii! Mitähän tästä sitten tulee..
lainaa
Tillu

Rekisteröitynyt 30.03.2007

29.08.2007 klo 23.04

Miljoonien arvoinen rahasampo.
lainaa
Dani

Rekisteröitynyt 30.03.2007

29.08.2007 klo 23.48

Nokia ei todellakaan ole pysynyt peliviihteen osalta tilanteen tasalla, toisaalta markkinatkin ovat olleet haasteelliset. Toisin sanoen, en ole nähnyt kännypelaamista kovinkaan houkuttelevana, enkä tiedä onko se sitä jatkossakaan, isosti. Tätä uutta alustaa on tehty jo hyvän aikaa ja se varmasti tuo pelit taas pienen levähdystauon jälkeen kunnolla Nokioihin.

Ohjelmistopohjainen plääni on siis julkaista pelejä uusiin älypuhelimiin, ja kun kyse on nyt vain täysin softapuolen asiasta (hieman harhaanjohtavasti, miksi sotkea brändejä näin pahasti, jatkuvaksi selittelyksi menee), niin mikäli puhelinnäppäinten käytettävyys on jatkossa yhtä hyvää tasoa kuin esim. N95:ssä, voi luurilla pelaaminen nousta jo jossain määrin mielenkiintoiseksi vaihtoehdoksi.
lainaa
Ana

30.08.2007 klo 09.38

Noksun olisi jo silloin N-gagen julkaisun sijaan kannattanut panostaa platformiin joka toimisi kaikissa S60-luureissa..

Aasiassahan tuo känny pelaaminen on suht suosittua..

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova