Tuorein sisältö

Kriisinhallintapeli Homeland Securitylta

30.08.2007 klo 11.37 | Luettu: 2534 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Yhdysvaltain kotikenttäetuja valvova Department of Homeland Security on valmistamassa kriisinhallintaan kouluttavaa peliä Ground Truth. Tarjolla on nopeaa reagointia vaativia tehtäviä kuten säiliörekkaonnettomuus, jossa pelaajan tehtävänä on ohjata sammutustoimia ja evakuoida ihmiset myrkkykaasujen alta pois. Peli laskee tehtävään käytetyn ajan, loukkaantuneet ja kuolonuhrit. Kehitystyöstä vastaavan Donna Djordjevichin mukaan perimmäinen tarkoitus on kuitenkin auttaa ihmisiä oppimaan virheistään ja yrittämään kriisitilanteiden järjestelyä uudelleen ja uusin keinoin tulosta parantaakseen.

Kehitykseen on käytetty toistaiseksi vuosi aikaa ja lähes 450.000 euroa rahaa. Tavoitteena on luoda peli, joka vastaa ulkoasultaan täysin esimerkiksi Sonyn kaupallisia tuotteita. Grafiikasta vastaavat Etelä-Kalifornian yliopiston opiskelijat, joten jännityksellä odotamme vastaako ulkoasu Playstation 1:n vai Playstation 3:n tasoa. Vastausta tähän kysymykseen saamme odotella todennäköisesti vuoteen 2009 asti.

Lähteet: Actiontrip, ABC

V2.fi | Matti Lintula
< PS3-LocoRoco -päivit... Huhuja Wiin julkaisu... >

Keskustelut (1 viestiä)

sande

Rekisteröitynyt 11.04.2007

30.08.2007 klo 13.50

"Tavoitteena on luoda peli, joka vastaa ulkoasultaan täysin esimerkiksi Sonyn kaupallisia tuotteita. Grafiikasta vastaavat Etelä-Kalifornian yliopiston opiskelijat..."

Kas kun ei Pohjois-Alaskan rekikoirat. Joko jenkkilän kansalaisvahtikoirat aliarvioivat melkoisesti kaupallisen tasoisen pelin tekemiseen vaadittavan ammattitaidon, tai sitten minä pahemman kerran nuo yliopiston rusinamaakarit.

Pointsit toimitukselle Tac-2:sta. Kyllähän sen avulla kelpaisi estää noiden kavalien terroristi-ristojen aikeet - tai edes pikkaisen salakuunnella kaiken varalta naapurin perhettä... ;)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova