Tuorein sisältö

Ubisoftilta muotia, vauvoja ja heppoja

31.08.2007 klo 16.10 | Luettu: 3931 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Ubisoft on ottamassa nuorten naisten ja tyttöjen kohderyhmän hampaisiinsa. Horsez 2 päästää lokakuussa Nintendo DS:n ja PC:n omistajat ratsastamaan niin maastoon kuin esteradallekin. Hevosia pääsee myös hoitamaan välillä hevostallin uumeniin. Pelistä on tulossa myös Wii -versio, mutta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Vauvanhoitoon keskittyvä Babies antaa mahdollisuuden testata äidin tai isänvaistojaan virtuaalisten vaippavandaalien kanssa. Mukana on ainakin vaatteenvaihtoa, helistimen heiluttelua, musisointia ja keinuttamista. Babies ilmestyy Nintendo DS:lle todennäköisesti ensi vuoden puolella.

Vaatesuunnittelusta kiinnostuneille tekemistä tarjoaa Fashion Designer, jonka sisältö on tuttua kaikille televisiosta Muodin huipulle -sarjaa katsoneille. Vaatteita pääsee luomaan itse, jonka jälkeen näistä ja muista asusteista luodaan tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Mallille luodaan hehkeä lavameikki ja pelaajan on vastattava myös siitä, ettei malli kompuroi catwalkilla hameenhelmoihinsa. Lokakuussa Nintendo DS:n omistajat pääsevät näyttämään kykyjään muodin parissa.

Dolphin Islandissa otetaan haltuun delfiininhoitajan ammatti. Delfiineitä ruokitaan, niiden kanssa leikitään ja samalla tutustutaan hieman muihinkin mereneläviin. Peli julkaistaan Nintendo DS:lle vielä tuntemattomana ajankohtana.

Nintendo Wiin perhepeli Cranium Kabookii on tarkoitettu lasten ja aikuisten yhteiseksi peliksi, jossa ratkaistaan hauskoja ja helppoja ongelmia käyttäen hyödyksi Wiin ohjainta. Maantietoa, matematiikkaa ja koordinaatiokykyä kehittävä peli löytyy kaupoista 7.12. alkaen.

Horsez 2 (Wii)


Horsez 2 (DS)


Babies (DS)


Fashion Designer (DS)


Dolphin Island (DS)


Cranium Kabookii (Wii)

V2.fi | Matti Lintula
< Quake Wars valmistui... Tule testaamaan V2.f... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova